Smaksätt vispgrädden med gul banan vispgräddearom för godare tårta

Aromhuset har härförleden lanserat en ny smak till sitt sortiment av vispgräddearomer, alltså banan. Färgen på grädden blir intensivt bananfärgad samt smaken bestämd banan, precis de kvaliteer man söker i en smak- och färgsättare.

Användningsområdena för Aromhusets vispgräddearom banan är många, man kan givetvis dekorera tårtor och bakelser med den, det går fullständig utmärkt att hälla aromen tillsammans med den ovispade grädden i en gräddsifon om man så önskar. Det är oxå enormt gott att smaksätta yoghurt med Aromhusets vispgräddearomer, Aromhusets banan ihop med en droppe Sucralose i yoghurten och man har världens godaste dessert, utan en endaste kalori eller kolhydrat.

Aromhusets aromer för vatten, grädde samt fika fortsätter att vara totalt fria från både kolhydrater och kalorier. Detta gör de där väldigt attraktiva bland särskilda grupper speciellt men oxå folk i allmänhet. Människor som lider av sockersjuka, små barn som inte bör vänja sig vi socker och alla de som av annorlunda anledningar försöker skära ned på socker, kalorier och kolhydrater kan dra mycket nytta av Aromhusets vispgräddearom med smak av banan, därtill alla andra av varumärktes produkter. En höjdare för Atkins, LCHF och kolhydratmatoden.

I lanseringen av den nya banansmaken släpper Aromhuset också en vispgräddearom med smak av melon, därtill tre nya smaker för bordsvatten – lingon, smultron samt pepparmint. Framgångarna med fordom smaker har varit enorma och efterfrågan är stor. Man kan läsa mer om Aromhuset och vad som erbjuds under varumärkets namn på www.aromhuset.com samt aromerna kan köpas på www.allt-fraktfritt.se.

Om man äter enligt en kolhydratsbegränsad diet som LCHF, Atkins eller Dukan, så är Aromhusets vispgräddearomer en räddare i nöden. Det är enkel att tråkas ut av att bara förtära kött, sallader samt naturell yoghurt, som många gör när de följer dessa dieter. Aromhusets vispgräddearom banan kan man mixa i vispgrädde och äta som det är, istället för en sötsak när suget på något mysigt och bra kommer smygande. I yoghurt är den lika aptitlig samt eftersom den tål både värme samt köld kan man använda den i bakverk, frostings, hemgjord isglass och frozen yoghurt. Bara fantasin sätter halt egentligen.

Vispgräddearomerna har i sig själva ingen sötma så vill man addera det så fungerar både Stevia samt Sucralose bra. Tänk bara på att inte överdosera Stevia, för det kan då ge viss besk eftersmak. Sucralose däremot smakar som socker för det är gjort av socker – men 600 ggr sötare. Droppflaskan från allt-fraktfritt.se räcker länge, länge för man kan ta mycket mindre än rekomenderat.

Läskkoncentrat finns nuförtiden oxå med i Aromhusets urval, både lättsockrade och sockerfria för att passa allas behov. Har man en egen läskmaskin så är dessa både prisvärda samt riktigt goda, du kommer aldrig vilja anskaffa avklarad lemonad igen!

Har man barn så är Aromhusets vispgräddearomer ett måste att använda på födelsedagstårtor, i bakning och övrigt. Barn älskar de intensiva färgerna samt de mjuka smakerna, särskilt banan, melon och jordgubbe är barnens favoriter. vispa grädde för länge

Smak och färgsättare för vispgrädde: gul banan

Aromhusets vispgräddearom banan är en behag för ögat, smaklökarna och hälsan!