Grön vispad grädde med melonsmak förgyller barnkalaset

Aromhuset släpper nu ett par nya smaker för vispgrädde, en av dem är melon. Vispgräddearom melon ger vispgrädden klargrön kulör samt smak av mjuk melon, riktigt uppfriskande för både öga samt mun! Det andra nytillskottet bland vispgräddearomerna är banan, med frejdig, citronfärgad färg. Aromhusets befintliga vispgräddearomer finns givetvis kvar i sortimentet, smakerna choklad, blåbär och jordgubbe är redan klassiker och favoriserade av många hushåll runt om i Sverige.

Smak och färgsättare för vispgrädde: melon

Ett tveklöst tillfälle att använda Aromhusets vispgräddearom med smak av melon är ja till födelsedagar. Som ett täcke på födelsedagstårtan blir denna illgröna färg en enastående bas för allt från fotbollsfält till djungler och dinosaurievärldar. Smaken av melon uppskattas därjämte av alla barn då den är så len, fluffig och söt. Nu har Aromhusets vispgräddearomer ingen sötma i sig, för att man själv ska få välja huruvida det man rör ihop skall vara fin eller icke, men det går fullständig bra att tillsätta allt från honung till socker alternativt kalorifria val som Sucralose (smakar som socker för det är tillverkat av socker – bara 600 ggr sötare) i den vispgrädde man blandar aromen.

När man använder Aromhusets vispgräddearom melon så tillsätter man det i ovispad grädde, det går oxå utmärkt att tappa dropparna i en gräddsifon, färgen samt smaken blandas ut jämnt med grädden på egen hand. En kapsyl arom är lika med tre ml och det är doseringen som innefattar för 2 dl vispgrädde. Varje butelj av Aromhusets vispgräddearomer innehåller 30 ml, så en liten flaska räcker till hela 2 liter grädde. Det blir en del tårtor, det.

Vispgräddearom med smak av melon är oxå väldigt bra i yoghurt, hemgjord glass eller frozen yoghurt. Klicka Här för mer info.
Även i lösa smetar kan man ha i lite av denna färgglada arom, gröna muffins blir absolut också en succe på det där barnkalaset!

En av de allra största fördelarna med Aromhusets produkter är att de är helt kalori- samt kolhydratsfria. Man kan nämligen med gott samvete äta sin gröna melonyoghurt eller hemgjorda melonglass ehuru man följer någon diet. De går till och med att förtära under ganska stränga dieter som LCHF, Dukan samt Atkins.

Det går att lyxa till det rejält inom dessa (väl fungerande utan svält) dieter då det är kolhydraterna man drar ner på. Lyxigare kaffe med kaffearom, kolsyrat vatten med smak som jag tycker slår ut köpta märken i smak (och definitivt i sortiment och pris) och smaksatt vispgrädde som blir så god att det är frestande att äta den som den är. Sötningsmedel behöver inte smaka kemikalier och metall – Sucralose smakar som socker och finns i bekväm droppflaska.

I Aromhusets sortiment finns fyra olika typer av aromer – bordsvattenaromer, läskkoncentrat, vispgräddearomer samt kaffearomer. Allt för att ge mer smak åt folket! Läskkoncentraten finns i både lättsockrade samt osockrade varianter, men i övrigt är alla aromer fria från kalorier och kolhydrater.

I bordsvattenaromsortimentet finns 23 härliga smaker som när man blandar de där med bubbelvatten blir absolut som färdigsmaksatt LOKA alternativt Ramlösa. Här finns smaker som smultron, fläderblom och päron. Bland kaffearomerna hittar man fyra smaker – hasselnöt (angenäm!), choklad, vanilj samt amaretto. Dessa är utmärkta alternativ till de sötsliskiga syrups som finns i handeln samt inte går att använda om man inte är ute efter riktiga kalori- samt sockerbomber.

När det gäller vispgräddearomerna går det också bra att blanda smakerna. Då kan man skapa egna färg- och smakkombinationer som blir tillägg roliga hos barnen. Vad sägs om jordgubb- samt bananglass med orange färg? Vill man hava gredelin så blandar man jordgubbe och blåbär samt får skogsbärsgrädde! Hurdan festligt som helst!

Aromhusets vispgräddearom melon, fördel allt övrigt ur det fantastiska sortimentet går att agera på www.allt-fraktfritt.se.