William Hill, spelsajten som erbjuder dig ett stort spelutbud online

Spela online på exempelvis hästar och fotbollsmatcher genom William Hill. De äger ett stor spelutbud fylld med diverse sporter som spelare runt om i världen kan underhålla sig med. William Hill är ett vadslagningsbolag som har sedan länge varit en av Storbritanniens och Europas mest besökta spelsajter. Deras märke började expandera allt mer efter att de under år 2008 började mottaga spel för £15 miljarder.

Klicka Här för William Hill tips.

Efter att William Hills spelbutiker börja expandera och bli allt mer populära, beslutade spelbolaget att även börja erbjuda sina spelare att ta del av deras underhållning genom internet, ihop med likadan service som har gjort dem till det kända spelbolag dem är. Spelsajten erbjuder sina spelare flertalet populära sporter som häst- och hundkapplöpning, tennis, rugby samt fotboll. De är även unika genom att de erbjuder sina matcher tillsammans med live video samt ljud sändningar direkt från där evenemanget hålls såsom kapplöpningsbanor.

Sporter är inte det enda man kan spela hos William Hill, de erbjuder sina spelare även poker, casino spel, Backgammon, Bingo, Gin rummy och Domino. William Hill har även relevanta artiklar om deras flertal tillgängliga sporter med speltips och podcasts tillgängligt för samtliga sina spelare.

Börja spela hos William Hill

För att kom igång och spela hos William Hill och få del av den underhållning som gör den till en av de mest uppskattade spelsajter på nätet, ska man börja med att registrera sig på deras webbplats. Att fixa ett konto är enkelt och kan ordnas genom att man bara fyller i sin bank och kontaktinformation i registreringsformuläret som finns online på William Hills sajt.

När registreringen är avklarad och blivit godkänd, kan man som ny spelkund utföra sin första insättning och kom igång och spela det spel man önskar. En insättning är okomplicerat att göra och man kan använda sig utav bland annat följande medel: Maestro, personlig check, VISA, Neteller, Moneybookers, Solo, Paypal och MasterCard. William Hill erbjuder sina spelare chansen att spela för bara 10p, vilket motsvarar cirka 1 sek och upp mot högst £2,000.

Hos William Hill kan spelare spela på t.ex. vad ens match antal hörnor kommer att vara, resultat, hel samt halvtidsresultat, antal mål, gula och röda kort eller den vanligaste är att slå vad om vem som kommer att förlora eller vinna en match. Detta gäller för de mesta sporter som William Hill har öppna för sina spelare.

William Hills bonusar samt erbjudanden

Hos William Hill kan spelare erhålla chansen att kamma hem stora vinster, speciellt med de sport betting kampanjer som erbjuds.
En av dessa kampanjer gäller hästkapplöpningar i både Irland samt Storbritannien. Som spelare hos William Hill är man försäkrad att erhålla de bästa odds tillgängliga för ens spel. Om ens häst vinner under hästkapplöpningen till ett högt odds, högre än det man fick när man lämnade in sitt spel, får man betalt det bättre oddset. För samtliga nya spelare hos William Hill finns en extra bonus som har ett värde på £20 till £400, vid spel såsom skicklighetsspel alternativt i deras bingo och poker avdelningar.

Behöver du hjälp eller önskar veta mer om William Hill och deras erbjudanden samt bonusar, är det enbart att kontakta deras kundtjänst eller läsa online på deras webbsida. Man kan kontakta deras kundtjänst via antingen chatt, telefon eller live-chatt, dagligen. Undantagen att erhålla assistans eller mer upplysning om William Hill, kan man också placera spel alternativt erhålla ytterligare upplysning om de diverse spelalternativ samt sporter som finns tillgängliga. Spela hos William Hill och ta del av deras exklusiva erbjudande och underhållning.