Webshop lanceras med utvalda produkter som inte finns någon anna stans – allt-fraktfritt.se

Allt-Fraktfritt.se sortiment är unikt med mycket noga utvalda produkter. En hel del av varorna tillverkas själv på Gert Strand AB, det svenska familjeföretaget som står bakom Allt-Fraktfritt.se. Produkterna håller alla mycket hög kvalitet och kan vara svåra att finna i andra butiker. Produkter ifrån andra leverantörer saluförs också om det är bra produkter som är användbara.

På Allt-Fraktfritt.se är allt fraktfritt. Även om beställningen uppgår till flera hundratal kilo så utgår ingen fraktavgift. Butiken har bra och enkla betalningssätt som gör det lätt för kunderna att betala. Vikten av just enkelhet och användarvänlighet har varit en av de viktigaste grunderna för webshoppens utseende och funktion. Jippon med erbjudande som tilltalar besökarna finns att se direkt när kunden ankommer till butiken.

I butiken erbjuds svenska kunder fraktfria leveranser av populära produkter som t.ex. Fulstopp, marknadens effektivaste giftfria påväxtdödande medel mot all påväxt på alla ytor. Fulstopp är mycket enkelt att använda och dessutom drygt för konsumenten att använda. Alla tillbehör som munskydd, masker och handskar finns naturligtvis att beställa på Allt-Fraktfritt.se.

Produkter för bryggning intar en speciell grupp i butiken där Gert Strand AB erbjuder produkter som också säljs på den svenska sajten för hembryggare – hembryggning.se. Detsamma gäller produkter från företaget DogSecurity med hundprodukter som bl.a. Dressyrlänken hundhalsband, hundkoppel, liggunderlag, valphagar och foder.

Allt-Fraktfritt.se butiken erbjuder aromer och smaker av fabrikat Aromhuset. Med aromerna kan man få smak till sitt hemkolsyrade vatten, vanligt bryggkaffe och vispgrädde. Det bästa med produkterna är att de innehåller inget eller mycket lite socker. Trots att det finns betydligt mindre socker behålls smak och sötma och produkterna smakar som det ska smaka.

Som första butik i landet finns också utvalda unika varor för hälsa och kost. Världens bästa kanel – äkta Saigonkanel (latinska namnet Cinnamomum loureiroi) från Vietnam finns i olika storlekar I webbutiken. Kanelen är så unik och ny att inga andra svenska företag HAR den och kanelen finns att beställa helt fraktfritt i butiken. Sötningsmedel som ger sötma utan bismaker, kalorier eller påverkan på insulinnivå finns också i den nya butiken. Sucralose som är det enda sötningsmedlet som kommer från socker ger hela 75% av sötman men inga kalorier. Detta uppskattas av diabetiker och lågkolhydratkost som LCHF, Atkins och andra GI kostmetoder.

Allt-fraktfritt gäller inom Sverige. För att möta efterfrågan från utländska kunder i bl.a. UK, Island, Polen m.m. finns butiken Allfreightfree.com där man erbjuder ungefär samma varor som den svenska fraktfria butiken. Allt-Fraktfritt.se har ett intressant och brett varusortiment som håller hög kvalitet och tillfredsställer kundernas behov av både smidighet i att handla, bra varor till rätt pris och snabba leveranser.

Alla fraktfria varor och jippo finns i nya www.allt-fraktfritt.se och levererar hem till till konsument i hela Sverige.