Vinst var tionde lott hos Eurolotto

Ibland kan rentav ren tur resultera i ekonomiskt oberoende. Den som lyckas kamma hem jackpotten på 25 miljoner€ hos Eurolotto behöver knappast leva torftigt resten av livet. Eurolotto är ett casino på internet som erbjuder allehanda typer av spel. Däribland Majestic Millions som är ett lotteri som har Europas största dagliga dragning. Varje dag hålls livedragningar kl. 20:00 CET. En klocka på Eurolottos webbplats visar oupphörligen aktuell tid kvar till nästa dragning.

Var lott kostar 2 € och den minsta vinsten i lotteriet innebär att man vinner tillbaka lottpriset. Övriga vinster varierar upp till 50 000€ innan jackpotten. Lotter kan köpas var dag fram till två timmar innan dragningen. Tänk på att så mycket som var tionde lott ger vinst hos Eurolotto!

Jackpotten är en så kallad livräntevinst som Eurolotto betalar ut under 30 utbetalningar under 29 år. Och det är en av Maltas största banker som garanterar livräntan. Den första utbetalningen görs inom 30 dagar efter att vinstdragningen har varit.

Varje lott utgörs av 5 nummer samt 2 bokstäver. Vilket är nummer och bokstäver som spelaren personligen väljer. Självfallet går det att välja ihop flera lottbrickor före varje dragning. För att vinna den minsta vinsten krävs endast att man prickat rätt en enda siffra. Vinstskalan blir naturligtvis högre ju fler siffror och bokstäver som blir korrekt. På Eurolottos webbsida finns en specificerad vinstplan att ta del av.

Den som är orolig för att missa en dragning kan vara lugn. Det är nämligen möjligt att i efterhand kontrollera resultat för dragningar. På Eurolottos webbsida finns en integrerad kalender som användaren enkelt och smidigt kan bläddra i och betrakta dragningar bakåt i tiden. Den som deltar i ett lotteri får alltid ett kvitto omedelbart på skärmen och ett annat skickat till den angivna e-postadressen.

Att börja att spela hos Eurolotto är ganska lätt. Den som är över 18 år och bekräftar Eurolottos regler samt villkor kan registrera sig. I registreringsformuläret fyller man i sina uppgifter. När man blir bekräftad användare genom mejl kan man göra sin allra första insättning.

Eurolotto är en oerhört seriös aktör i branschen och de garanterar 100 % säkerhet gällande alla insättningar samt uttag. Den som vill ha full kontroll över sitt spelande kan genom sin användarprofil bestämma sin egen budget. En registrerad spelare hos Eurolotto får överblick över samtliga sina transaktioner, insättningar och uttag.

Dygnet runt kan användare få svar på frågor som handlar om spelande på Eurolottos webbplats. Det finns möjlighet att antingen samtala genom telefon, mejl alternativt chatt. Att därjämte registrera sig för nyhetsbrev är ett förträffligt sätt att hålla sig uppdaterad då Eurolotto skickar ut nyhetsbrev med upplysning om nyheter och kampanjer.

Eurolottos ägare heter OTTO Malta Limited, vilket är ett företag registrerat på Malta. Det är dotterbolag till det svenska Cherry AB som etablerades så tidigt som 1963. Det innebär givetvis en väldigt lång erfarenhet av spel. Cherry AB’s B-aktie är noterat på AktieTorget och har ca 2000 aktieägare.

Registrera dig hos Eurolotto du med och få tillfälle att vinna en av spelmarknadens mest generösa vinster.