Varför ska jag ha en valphage?

Jag är i hemmet ständigt och valpen kan deltaga mig?

Detta är en riktigt bra fråga, följ jag medan jag förklarar!

Det korta svaret – en valphage som nyttjas på rätt sätt, kan vara en livräddare för valpar och kan oxå skänka dej sinnesfrid att kunna att din puppy är på ett säkert ställe, när man är inte tillgänglig eller borta! Hämtat från: valphagar.se.

Ett utav de långa svaren – samt detta kan agera gå en del runt, men läs följande skrift noga – detta är jätteviktigt när man föder upp en liten puppy eller flertal.

Detta är baserat på mina mångåriga erfarenheter samt bakom är också ett litet antal av de sorgliga historier några andra valpägare innehar delat med mig under åren.

För att framgångsrikt ta upp en liten hundvalp till en frisk vuxen, behöver man avstyra att din hundvalp får hypoclycemia (lågt blodsocker) så mycket som genomförbart.

Du kanske ej kan undvika alla hypoglykemiska episoder, särskilt om detta är din första hundvalp samt du provar bilda dej skillnaden mellan en liten puppy och en större – men jag antar absolut att det är angeläget att man innehar så få perider med litet blodsockerepisoder som möjligt.

En valphage stöder dej att uppnå detta.

Om man inte är bekanting med hypoglykemi hos valpar, blott för att summera – litet sockret i blodet händer när dina valpars “kaloriintag inte kan hålla jämna steg med sin kaloriförbrukning”.

Bristfällig kvalitet på mat, de tar för stora tuggor när de äter, alltför distraherade för att förtära, för mycket motion, springer, leker samt studsar överallt istället för att spendera en del av sin dag i en valphage i närheten av dig, inte tillräckligt vila och sömn, mycket utav kinkighet alternativt gråt för att de är ensamma, frossa när det är kallt alternativt flämtande när det är varmt – allt avlägsnar välbehövlig kalorier från den lilla kroppen.

Ditt jobb under de första månaderna är att se till att frågor som dessa inte blir till ett litet antal problem alls.

Detta är en utav anledningarna till att valpar inte är lämpliga allmän, och hurså det är angeläget att man söker dig den tid man är gärna att investera, och den vård samt stöd du är gärna att ge din puppy var dag av ditt liv!

Innan du tillverkar beslutet att inhandla eller ta hem en!

Så nu att besvara din fråga oerfaren – hurså ska du en valphage alternativt liknande fristad för din hundvalp?

Eftersom en valphage ger allt det nödvändig ovan:

En säker plats, där din lilla valp kan vara säker också utan kontroll.

Fri från skador samt olyckor, samt där det inte kommer att hamna i trånga utrymmen där den inte bör vara i, när man inte ser.

Små valpar passar in i de minsta utrymmen man kan fundera sig – samtliga skrymslen samt vrår man antar att de inte kunde komma in – gissa igen – de kan och ges de möjlighet, kommer de!

I en valphage kan valpen vara var man än är, när du tillverkar dina vanliga sysslor och fortfarande vara i en säker ett klimat.

Du kan krama, gosa samt älska den, man vill blott inte chansa att man trampar på den, springer ut eller gömmer sig.

Och förresten – valpar känner till aldrig själva när de ska sluta i god tid!

Valpar kan busa tills de somnar, glömmer att äta alternativt dricka, och efter att braka en timma alternativt två efteråt.

En puppy kan hänga samt deltaga dig – bara ej hela dagarna.

Tills valpen är någonstans i 6-7 månader intervallet, borde du bearbeta det som en mänskligt spädbarn med dieter agenda / vila / sova perioder, samt efter att det att den nått den åldern – skall man fortfarande behandla det med stor hänsyn när det innefattar storleksbegränsningar, kalorier nivåer och säkerhet.

Detta var lite kort om hurså du behöver en valphage till din nya familjemedlem, men det är flera flera orsaker hurså det är bäst med en ordentlig valphage, bland annat när man önskar att din valp alltid ska känna sej trygg samt när man skall exercera din valp att bliva rumsren – men det är att andra avsnitt.