Varför ska jag ha en valphage?

Jag är i hushållet hela tiden och valpen kan deltaga mig?

Detta är en riktigt bra fråga, följ jag medan jag förklarar!

Det korta svaret – en valphage som används på rätt sätt, kan vara en livräddare för valpar och kan oxå skänka dig lugn att veta att din hundvalp är på ett säkert ställe, när man är inte tillgänglig alternativt borta! Hämtat från: Klicka Här.

Ett utav de långa svaren – och detta kan verka ta vägen en del runt, men läs följande skrift noga – detta är jätteviktigt när man föder opp en liten valp eller flera.

Detta är baserat på mina mångåriga erfarenheter samt bakom finns oxå några av de sorgliga historier ett litet antal övriga valpägare har delat med jag under åren.

För att framgångsrikt ta opp en liten puppy till en kry vuxen, måste man undvika att din hundvalp får hypoclycemia (lågt blodsocker) så mycket som genomförbart.

Du kanske inte kan undvika samtliga hypoglykemiska episoder, särskilt om detta är din första puppy samt du provar bilda dej skillnaden emellan en liten puppy och en större – men jag antar absolut att det är viktigt att man innehar så få perider med lågt blodsockerepisoder som genomförbart.

En valphage hjälper dej att uppnå detta.

Om man ej är bekanting med hypoglykemi hos valpar, bara för att summera – lågt blodsocker händer när dina valpars “kaloriintag inte kan hålla jämna kliv med sin kaloriförbrukning”.

Dålig kvalitet på föda, de tar för stora tuggor när de äter, alltför distraherade för att äta, för mycket fysisk aktivitet, springer, leker samt studsar överallt istället för att spendera en del av sin dag i en valphage nära dej, ej tillräckligt rast samt sömn, mycket utav kinkighet alternativt gråt för att de är ensamma, frossa när det är kyligt alternativt flämtande när det är hett – allt raderar välbehövlig kalorier från den lilla anatomin.

Ditt arbete under de första månaderna är att se till att frågor som dessa ej blir till ett litet antal bekymmer alls.

Detta är en av anledningarna till att valpar inte är lämpliga allmän, samt hurså det är angeläget att du letar dig den tid du är gärna att satsa, samt den behandling samt stöd du är gärna att ge din puppy varje dag av ditt liv!

Före man tillverkar beslutet att inhandla alternativt ta hem en!

Så nu att besvara din be om något oerfaren – varför behöver du en valphage alternativt dylik fristad för din valp?

Eftersom en valphage ger allt det erforderlig ovan:

En säker plats, där din lilla puppy kan vara säker även utan kontroll.

Fri från skador samt olyckor, och vari det ej kommer att hamna i trånga utrymmen där den inte borde vara i, när man inte ser.

Små valpar passar in i de minsta utrymmen man kan tänka sig – alla skrymslen och vrår du antar att de ej kunde komma in – gissa igen – de kan och ges de möjlighet, kommer de!

I en valphage kan valpen vara var man än är, när man tillverkar dina vanliga sysslor samt fortfarande vara i en bestämd miljö.

Du kan krama, kela och tycka mycket om den, du önskar blott ej riskera att du trampar på den, springer ut alternativt gömmer sig.

Samt förresten – valpar vet aldrig själva när de ska sluta i god tid!

Valpar kan busa tills de somnar, glömmer att äta alternativt dricka, och efter att braka en timma eller ett par senare.

En hundvalp kan hänga och deltaga dej – bara inte hela dagarna.

Tills valpen är någonstans i 6-7 månader intervallet, ska du bearbeta det som en mänskligt baby med dieter agenda / vila / sova perioder, samt efter att det att den nått den åldern – ska du ännu bearbeta det med enorm hänsyn när det innefattar storleksbegränsningar, energi nivåer samt säkerhet.

Detta var lite kort om hurså man behöver en valphage till din nya familjemedlem, men det är flera fler orsaker hurså det är bra med en bastant valphage, bland annat när du vill att din hundvalp alltid ska känna sej trygg och när du ska träna din hundvalp att bli rumsren – men det är att andra avsnitt.