Valphage, bur alternativt kartong?

Samtliga tre kommer att fungera, fast olika bra, och bli inte frustrerad på valpen när det har läckt kiss på golvet.

Rent känslomässigt känns det fel att placera en eller flertal valpar i en kartong ehuru den är enorm nog till att starta med.

Jag föredrar emellertid en valphage som det nya hemmet för en liten puppy och även vari den första basala träningen skall förekomma.

Om valphagen efter monteras opp i ett kammare där familjen vistas ofta så ska nykomlingen inte beröra sej ensam samt övergiven.

De riktigt stabila och bra valphagarna väger över 20 kg men är fortfarandew flyttbara mellan annorlunda rum o man vill alternera mellan vardagsrummet och köket.

Men vi får anta eftersom man läser detta att man inte tänkt att få den nya valpen direkt på ett kyligt badrumsgolv så måste din valphage har en bra botten av plast för även om man lägger tidningar
eller kartong i botten så kan det läckage kiss och först och demolera golvet.

Varför valphage?

En låda kostar ju nära nog ingenting jämfört med en valphage.

Den hygieniska biten är självklar här, det går aldrig att hålla ordentligt fräscht samt rent i en låda samt det ser bra mycket trevligare ut med en fläckfri samt fräsch valphage jämfört med smutsig låda.

För valpen alternativt valparnas skull är det inte i synnerhet uppiggande att bara få se bruna väggar som reser sej skyhögt omkring dem. Info fr+ån: Finns här.

Tiken, mamman kan inte komma till sina babysar när det är dags att fodra dem själv.

Att lyfta in medium vovve i en låda går an, men att lyfta ur den är en totalt annan sak.

Sedan ditt eget pysselbehov att vara i närheten av dina nya familjemedlemmar blir inte i synnerhet enkelt när man i princip måste hänga över lådan och höja en puppy i taget.

De moderna valphagarna med bra kvalite innehar ett rostskydd så det är totalt acceptabelt att lyfta ut den i trädgården, för en del friluftsliv.

De har också rejäla dörrar som kan lyftas bort, speciellt bäst när valparna blivit större samt önskar röra sig ledigt men ändå få ett ”hem” att ta vägen till när det är dags för vila.

Fast ett par av de största fördelarna (efter hygien) kanske man inte tänker på i första taget.

Om din puppy eller valparna är i en trygg valphage så kan man hela tiden få uppsikt över dem än om de är därinnanför en låda.

Man kan se att amning samt det sociala funkar som det skall och jag lovar att inte blott valpen kommer att känna sig tryggare.

Om det efter att är barn i huset så känner till du hurdan det kommer att funka.

Upp med den alternativt dem ur lådan, leka en stund oftast då med lite fler kompisar för de ju så gulliga.

Fast frågan är hur mycket valpen gillar leken – samt valpens moder?

Med en valphage kan barnen titta på och njuta utav valpen, men på en del avstånd och det är nog det bästa för den är ju varken Barbie alternativt Ken.

Jag letade runt samt hittade till slut vår valphage till vettigt kostnad på www.allt-fraktfritt.com och fast den är ganska tung nära 28 kg så skickas de fraktfritt.