Vad fungerar mot coronavirus?

Folk söker med ljus och lykta efter produkter mot coronavirus. Du kan kämpa mot denna pandemi med några mycket enkla medel. Man måste komma ihåg att tvätta händerna.

Vet du hur du ska tvätta händerna på bästa sätt?

Man har pratat länge om hur man ska lösa coronavirus. Många väljer att köpa hem antibakteriell tvål. Den typen av tvål måste verka ett tag.

Många väljer att kombinera antibakteriell tvål med en spray. Tvätta händerna i 20 sekunder. Skölj sedan händerna. Då behöver du inte tänka på handsprit.

Torka händerna på en ren handduk. Många väljer att köpa engångsservetter för att hålla koll på renligheten. Om inte kan du använda en vanlig handduk enbart en gång innan den slängs till tvätten igen.

Nu vet man att coronavirus även kan finnas på jobbet

Du måste tvätta av alla ytor. Ibland kan du ju ta i skitiga handtag, då måste du tvätta dig igen. Om man samlas kring badrummen kan det vara extra aktuellt.

Plastade ytor gör att coronavirus kan överleva längre. Man måste hålla smittan borta längre. Man har kunnat visa viss effekt med antibakteriell spray för ytdesinfektion. Inte svårt alls.

antibakteriell

På så sätt håller du ytorna rena. Visste du att sprayen kan ätas när den har torkat? Produkter mot coronavirus är så enkel att använda.

Immunförsvaret och sunt förnuft

Man kan äta C-vitamin i förebyggande syfte. Man kan köpa det i pulverform också.
Det räcker med 1 gram. Den gynnsamma effekt nås redan vid 0,2 gram. Vissa säger helt andra mått.

Kolloidalt silver är ett kosttillskott i USA men inte längre i Sverige. desinfektionsmedel spray Utfallet av preparatet är olika. Dr Annika Dahlkvist är en känd debattör i ämnet.
Du kan spraya kolloidalt silver på grönsaker och frukt. Inget virus överlever det. Många gillar IONplus.

Det går inte en dag utan att Anders Tegnell syns i TV. Det är omöjligt för våra skolor att hålla sig till alla rekommendationer. Man ska hosta i armhålan.
Om förhållandena är de rätta kan coronaviruset leva i upp till tre dagar. Detta råd gav Anders Tegnell redan under svininfluensan för 10 år sedan. Näsdukar och servetter är bra att ha. Gör det som fungerar för dig. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Hjälper handskar mot viruset?

Det finns mängder av produkter mot coronavirus. Handskarna är bra att ha och dessa kan du till exempel använda då du går och handlar. Engångshandkar skall vara virustäta operationshandskar. Kom inte åt en massa ytor med handskarna. Det är så som coronavirus kommer in.

Maskerna måste vara av rätt kvalitet. Det skydd som man kan köpa i handeln skyddar inte mot coronavirus. De produkterna är lika effektiva som en halsduk.

Ett tips är att tänka mer på vad du gör med dina händer. Oftast klarar du dig bra med en bra handdesinfektion. Särskilt om du samtidigt är noggrann med att inte pilla dig i ansiktet när du inte är säker på att dina händer är rena.