Tillverka cola slush ice hemma

Gör din egen colaslush

Gör slush hemma i ditt eget kök

Intresset för att själv göra läskedryck, glass, bakverk samt övrigt mumsigt har ökat mycket de senaste åren. Förr var det naturligt att göra egen saft och egna efterrätter, men ju mer karriärsfokuserade vi har blivit, desto mindre tid har vi ägnat åt köksrelaterade sysslor, men trenden har som sagt vänt. Vi bryr oss allt mer om vad det är vi stoppar i oss samt finner nöje i att göra eget av det mesta.

Glassmaskinen har hängt med länge och moderna varianter kan man även tillverka sin egen sorbet samt slush. Slush är en isdryck med intensivt läskande smak och nu kan man köpa slushkoncentrat med Colasmak från det populära märket Aromhuset. Aromhusets slushkoncentrat fungerar i alla slushmaskiner samt även till att göra slush utan apparat. Den som har en glassmaskin vet inte alltid om att man minsann kan använda den oxå till sorbet, kall yoghurt samt slush – kolla i informationshäftet som följde med maskinen vid förvärv!

Egen slush utan maskin

För att göra egen slush utan slushmaskin kan man testa denna tillvägagång:

Man lägger en glasbägare i frysen över natten, frysen måste vara riktigt kall så att bägaren blir djupfryst. Följande dag fyller man bägaren med den slushmix som blir av Aromhusets slushkoncentrat Cola. Man får angå om ordentligt samt inom kort blir mixen grötig, som krossad is.

Särskilt barnen älskar detta då slushen blir till framför ögonen på de där, som magi!

Barnens favorit

Att slush är särskilt uppskattat bland barn är ingen hemlighet, allt som är färgstarkt, sött och uppfriskande brukar gå hem extra bra bland barn. Aromhusets slushkoncentrat Cola kan användas av både privatpersoner för hemmabruk samt av verksamheter. Allt fler investerar i slushmaskiner till sina restauranger, barer, videobutiker, lekparker etc., de drar observans till sig med sina bjärta kulörter samt tumlande stil. Till smaken påminner slush om iskall läsk utan kolsyra, alternativt som halvsmält isglass, slush gör sig allra bäst när det är varmt.

Olika smaker och färger

Slush brukar komma i många annorlunda smaker och klassiska fruktsmaker som jordgubbe, banen, apelsin och blåbär är vanligast, därpå efter storfavoriten cola. Aromhuset säljer en bra Slushmix med smak av Cola samt väntas inom kort utöka sortimentet även med andra smaker. Det brukar lyckas att mixa annorlunda slushsmaker med varandra alldenstund en slush är förhållandevis stel i konsistensen och därmed lägger sig ovanpå varandra. Ju fler kulörer samt smaker som blandas, desto mumsigare brukar barnen tycka att slushen är.

Aromhuset

Aromhuset är ett märke som står för goda smaktillsatser i vardagen. I Aromhusets koncept finns en mängd kalorifria bordsvattenaromer, fantastiska vispgräddearomer som skänker såväl smak som kulör till grädden, mjuka kaffearomer som piggar opp vilket kaffe som helst, samt härliga läskkoncentrat. Med nykomlingen slushkoncentrat Cola fortsätter Aromhuset att göra gott intryck.

Aromhusets produkter finns att anskaffa på allt-fraktfritt.se, samt i utvalda butiker.