Testa lyckan på enarmade banditer

Enarmade banditer är alla dagens slot automaters anfader

Den enarmade banditen uppfanns i USA på 1800-talet samt drev flera lyckönskare till dårskap. Enarmade banditer fick sitt namn av sura bonnläppar när de förlorade sina spelpengar – en enarmad bandit har en handtag på ena sidan, vilken man drar i för att sätta spelet i rullning. Man vinner givetvis kortare tid än man förlorar, men som med samtliga turspel finns alltid chansen att vinna.

Spela jättevinstslot Bonus på Ladbrokes

Ur ett större synsätt så är den störste vinnaren på enarmade banditer samt andra spel automater ägarna till maskinerna, men ibland kan man som lirare äga tur och dra hem jackpot. Detta har drivit flera folk in i svåra spelberoenden samt 1979 förbjöds samtliga enarmade banditer i Sverige.

Man ville minska riskerna för människor att försättas i ekonomiska samt sociala besvär relaterade till sitt spelberoende. Bara på vissa färjor kunde man fortfarande finna enarmade banditer.

Idag finns slotmaskiner samt spelmaskiner som utvecklats från enarmade banditer absolut överallt. Inte bara i kasinon utspridda världen över, men framförallt online. Det finns en oändligt sortiment av spelföretag online, i Sverige är några av de största Expekt, Betfair samt ComeOn, samt det statligt ägda Svenska Spel. På dessa portaler kan man agera absolut vad som helst, allt från kortspel till roulette, odds och betting samt enarmade banditer samt andra slot spel.

Att spela online är väldigt praktiskt, man öppnar ett spelkonto på utvald spelsajt där man för in pengar från sitt bankkonto. Det kan vara en bra förslag att i förväg avgöra hurdan mycket pengar som får användas till spelande varje månad så att man inte gör av med för mycket och utvecklar ett spelberoende.

Det finns ofantligt flera spelsajter att välja bland. Ett litet antal av de vanligaste svenska spelhallarna på internet är Expekt, ComeOn, Betfair och det statligt ägda Svenska Spel. Samtliga stora spelsajter offererar ett jättestort sortiment av annorlunda spel, allt från enarmade banditer och Jack Vegas-maskiner till Roulette, kortspel, skraplotter och betting.

Många gånger kan man finna bonuserbjudanden som kan vara värda ganska mycket när man registrerar medlemsskap hos en särskild spelsajt, man kanske får fördubbla insättningssumman att spela för. Sedan anländer regelbundet bonuserbjudanden till ens e-mail vilket ger en fler spelchanser och därmed oxå fler vinstchanser.

Att vinna på enarmade banditer är helt baserat på tur samt dagens slot maskiner är riggade att ge en speciell garanterad procent i vinst till sin ägare, kvarvarande andel bestämmer slumpen. Klicka Här för mer data
De som verkligen kan anses vara vinnare när det gäller slot automater är de som äger dem.

Om man diggar att spela enarmade banditer, men utan att varken betala eller få chans på vinst så kan man agera utan insats. Det finns att göra på de flesta spelsajter.

Enarmade banditer lockar spelare ur samtliga åldersgrupper, ofta anser barn att det kan vara kul att agera denna typ av spel, men för att få agera i Sverige så måste man i enlighet med lag vara över 18 år gammal.