Testa lyckan på enarmade banditer

Enarmade banditer är samtliga dagens slot automaters förfader

Den enarmade banditen uppfanns i Amerika på 1800-talet och drev många lyckönskare till dårskap. Enarmade banditer fick sitt namn av tjuriga bonnläppar när de förlorade sina spelpengar – en enarmad bandit har en handtag på ena sidan, vilken man drar i för att placera spel i rullning. Man vinner så klart kortare tid än man förlorar, men som med samtliga turspel finns alltid chansen att vinna.

Klicka på mats Wilander för att spela slotmaskin på Expekt bonus

Ur ett större synsätt så är den störste vinnaren på enarmade banditer och andra spel automater ägarna till maskinerna, men alltemellanåt kan man som lirare ha tur samt dra hem jackpot. Detta har drivit flera människor in i svåra spelberoenden samt 1979 förbjöds alla enarmade banditer i Sverige.

Man ville minska riskerna för folk att försättas i ekonomiska och sociala bekymmer relaterade till sitt spelberoende. Blott på vissa färjor kunde man ännu hitta enarmade banditer.

Idag finns slotmaskiner och spelautomater som utvecklats från enarmade banditer absolut överallt. Inte bara i kasinon utspridda världen över, men framförallt online. Det finns en oändligt utbud av spelföretag på webben, i Sverige är några av de största Expekt, Betfair samt ComeOn, samt det statligt ägda Svenska Spel. På dessa hemsidor kan man agera precis vad som helst, allt från kortspel till roulette, odds och vadslagning samt enarmade banditer och andra slot spel.

Att spela online är väldigt praktiskt, man öppnar ett spelkonto på utvald spelsajt där man för in slantar från sitt bankkonto. Det kan vara en bra förslag att i förväg avgöra hur mycket slantar som får användas till spelande var månad så att man inte gör av med för mycket samt utvecklar ett spelmissbruk.

Det finns ofantligt många spelsajter att välja bland. Några av de vanligaste svenska spelhallarna på webben är Expekt, ComeOn, Betfair samt det statligt ägda Svenska Spel. Samtliga stora spelsajter erbjuder ett jättemycket sortiment av olika spel, allt från enarmade banditer samt Jack Vegas-maskiner till Roulette, kortspel, skraplotter samt betting.

Flera gånger kan man hitta bonuserbjudanden som kan vara värda ganska mycket när man registrerar medlemsskap hos en särskild spelsajt, man antagligen får dubbla insättningssumman att spela för. Sedan dyker upp regelbundet bonuserbjudanden till ens e-mail vilket ger en fler spelchanser och därmed också fler vinstchanser.

Att vinna på enarmade banditer är helt baserat på lycka samt dagens slot maskiner är riggade att ge en viss garanterad andel i avans till sin ägare, kvarvarande procent bestämmer slumpen. Mer detaljer här
De som absolut kan anses vara vinnare när det gäller slot automater är de som äger dem.

Om man gillar att spela enarmade banditer, men utan att varken betala alternativt ha möjlighet på vinst så kan man spela utan prestation. Det finns att göra på de flesta spelsajter.

Enarmade banditer lockar lirare ur alla åldersgrupper, ofta tycker barn att det kan vara kul att spela denna typ av spel, men för att få agera i Sverige så måste man enligt författning vara över 18 år gammal.