Tattersall Australien Oz Lotterie

Australien har en en relativt liten befolkning på omkring 21 miljoner folk, men Tattersall som driver Australien Lottery offererar ändå många spel för människor att spela.

De omfattar Tattslotto, Super 66, måndag & onsdag Lotto, Super 7 som är Oz Lotto, Powerball, samt Poolerna.

Men vilka är de bästa spelen att spela?

Jag skulle säga Super 7 Oz Lotto samt att måndag & onsdag Lotto är de bästa spelen att spela, men av totalt annorlunda skäl.

För de människor som spelar på lotteri eftersom de vill vinna så mycket slantar som genomförbart, oavsett oddsen, är Super 7 Oz Lotto det bästa spelet för dem att spela.

Oddsen att vinna jackpotten i detta spel är ungefär 1-på-45-miljoner, men jackpottarna kan vara enorma.

Den största Super 7: s Oz Lotto jackpotten hittills var på $ 90 miljoner.

Det är stort!

Detta var nämligen för folk som vill vinna en folksamling pengar på lotteri men de borde oxå vara beakta på oddsen samt då kanske de önskar spela ett spel där de är mer sannolikt att vinna (fast inte lika mycket).

Det bästa spelet för dem då är Tattersall Australien lotteri som kan spelas utav internationella gäst genom OZ lotterie sajten när de väljer måndag samt onsdag Lotto.

Oddsen att vinna måndag & onsdag Lotto är 1-på-1-miljon samt det innehar en garanterad lägsta jackpot på $ 1 miljon.

Visst är jackpottarna mindre än de är i Super 7 Oz Lotto, men det är också 45 gånger mer sannolikt att vinna måndag & onsdag Lotto än Oz Lotto, det är en rättvis jämkning.

En ytterliggare postitiv egenskap med Oz Lottery, oavsett vilket spel du väljer att spela, är att om man vinner en jackpott alternativt annan högvinst kan du vara hemlig om det är vad man föredrar.

Till skillnad från i USA, där media ursinnigt ringar in stora vinnare, så kan vinnare i Australien få behålla sin anonymitet samt integritet.

Oz Lotto är ett utav de mest spelade spelen på NSW Lotto.

Här är målet att få samtliga sju nummer korrekt men också med vinster för dem som fick endast ett fåtal av de sju numren rätt.

Alldenstund NSW Lotto spelas med 6/45, skulle sannolikheten tillgängliga alla de exakta siffrorna i en kombination absolut vara mycket låg.

Att vinna pottenvinsten i ett 6/45 spel innehar uppenbarligen mindre sannolikhet än 5/34 till exempel.
Egentligen erbjuder inga lotterier ett lätt fason att plocka segrande sifferkombinationer.

Samtliga former utav lotterier erbjuder bara alternativa sätt för en fragment av befolkningen att få tillägg inkomst, men däremot blir de mycket lyckliga.

Förutom Oz, finns det också Powerball.

Powerball sägs precisera drömmen en speldrömmare drömmer om.

Det har en garanterad jackpot på $ 3. 000. 000 varje dragning och det massiva priset kan även utgöra $ 53 miljoner euro.

Därför dessa höga vinster är Powerball betraktat som Grand Daddy utav alla lotterier.

För att vinna det stora priset i Powerball, skall det vinnande kortet ha samtliga fem sifferkombinationer plus Powerball.

Deltagarna har oxå multi-chanser att vinna i dragningarna en vecka.

Tröstpris delas ut till dem som bara fick en andel av de nödvändiga fem numren från att vinna den stora vinsten.