Sure bets är arbitrage betting – säkra spel

Arbitrage betting är en begrepp som inom spel samt vadslagning syftar till att spela riskfritt, utan att förlora pengar. Man menar att det finns ett sätt att satsa sure bets som gör att man kan gå minst 2-10 % vinst som standard.

Bäst odds på detta brukar det vara HÄR.

Arbitrage betting ses av många nästan mer som en investeringsform än som en typ av vadslagning, alldenstund konceptet ger garanterad vinst, om än ganska liten – varje vad. En 2-10 %-ig vinst på insatsen per månad går inte att jämföra med någon annan form av penningplacering samt här får man därjämte arbete med sportbetting! Tur har ingenting med arbitrage betting att göra, detta är en ren investeringsform som skänker garanterad avans. Bra sajter är gertgambell.com och alltid-vinst.com där den senare kör klassisk arbitrage medan gert Gambell har trimmat systemet på sitt eget sätt.

På engelska kan arbitrage betting oxå kallas för surebetting, sure betyder säker. Inom finansvärlden är arbitrage ett koncept som går ut på att man saluför lågt och köper högt på två skilda marknader samtidigt. Man gör en direkt avans samt ingen förlorar varje gång. Metoden har hållts hemlig för allmänheten in i det längsta, men idag är det både offentliggjord samt bekräftad som investeringsstrategi. Läs mer här

När det innefattar arbitrage betting så «köper samt säljer» man odds och marknaden är ett par konkurrerande bookmakers. På detta vis satsar man pengar på alla utkomster av ett spel – att bägge lagen vinner. Om de två annorlunda bookmakersen har tillräckligt höga odds så går man garanterat med vinst oavsett vilket av lagen som vinner spel. Denna art av arbitrage situationer erhålla varje dag, året om, samt går att begagna lika ofta.

Exempel: en tennismatch har ladbrokes spelare a till oddset 2,15 och Expekt har spelare B till samma odds, 2,15. Arbitrage spelaren spelar på båda – så mycket han får chansa. Nu får man inte satsa hur mycket som helst – och vanligtvis bara lite. Det finns kanonbra info om detta på gertgambell.com för helt plötsligt kan det bli ett problem att man vinner. Bookmakers hatar vinnare….

Är man erfaren kan man satsa sina säkra spel på en spelbörs. Spelbörsar har inga bookies vilket skänker högre odds samt större vinstsummor. En spelbörs kan ibland även heta oddsbörs samt Betfair är den största spelbörsen i dagsläget. Alla spelbörsar tar provision av vinnaren – man måste kunna räkna.

När en match avslutas får man sin vinst som mestadels innehåller 2-5 % av ens totala vadslagningssumma. Beroende på hurdan mycket man lirar för kan detta på en månad bli en liten summa extrapengar eller en ganska enorm summa. Om man tittar på till att agera på bookmakers i skattefria länder (läs inom EU) så slipper man dessutom att betala någon vinstskatt.

Det tar ett tag att lära sig de basala strategierna runt säkert spelande, samt man behöver satsa en aning pengar hos ett litet antal annorlunda bookmakers, men man kan börja med hurdan små alternativt stora summor man känner att man har direktion med. Ett gott direktion är att börja spela arbitrage betting med mindre summor, tills man lär sig hur det går till i verkligheten. Gert Gambell sajten har en bra kurs och en lista på bra bookmakers – de flesta är kass.

Det finns idag en hel del info om arbitrage betting på nätet, allt från gratis e-böcker till användbara hemsidor som gertgambell.com och alltid-vinst.com, videoklipp som pedagogiskt förklarar konceptet kring arbitrage betting och medlemssidor där man kan få assistans med sitt spelande. Som sagt så var arbitrage betting fram till för bara några år sedan en välhållen hemlighet i spelvärlden, men idag kan alla gå med balanserad vinst vid spelbetting.

Procentuellt är vinsten vid arbitrage betting inte så stor om man jämför med högodssspel, men ser man sitt arbitrage spelande mer som en investeringsform så blir vinstprocenten totalt abrupt väldigt hög. Säg att man spelar på fem matcher om dagen i en månad och att var spel ger totalt 50 kronor i avans, det blir 250 kronor om dagen och 7500 kronor i månaden. En skaplig belopp extrapengar för blott några timmars arbete varje vecka. Vad som ger klirr i kassan är att dom få % man tjänar dom tjänar man samma dag!

Alla kan bilda sig arbitrage betting, men det är en fördel om man har ett intresse av att förvärva pengar.