Stort spelutbud på webben genom webbplatsen William Hill

Spela online på exempelvis hästar och fotbollsmatcher via William Hill. De har ett omfattande spelutbud fullproppad med diverse sporter som spelare runt om i världen kan underhålla sig med. William Hill är ett företag med inriktning på vadslagning som har sedan länge varit en av Storbritanniens och Europas mest besökta spelsajter. Deras brand började expandera allt mer efter att de under år 2008 började mottaga spel för £15 miljarder.

Info oml William Hill.

Efter att William Hills spelbutiker börja växa och bli allt mer eftertraktade, beslutade spelbolaget att också börja erbjuda sina spelare att ta del av deras underhållning genom webben, tillsammans med likadan service som har gjort dem till det populära spelbolag dem är. Spelsajten erbjuder sina spelare åtskilliga populära sporter såsom häst- och hundkapplöpning, tennis, rugby samt fotboll. De är dessutom exklusiva genom att de erbjuder sina matcher tillsammans med live video och ljud sändningar direkt från där evenemanget hålls som kapplöpningsbanor.

Sporter är inte det enda man kan spela hos William Hill, de erbjuder sina spelare även poker, casino spel, Backgammon, Bingo, Gin rummy och Domino. William Hill har dessutom väsentliga artiklar om deras flertal tillgängliga sporter tillsammans med speltips och podcasts tillgängligt för alla sina spelare.

Kom igång och spela hos William Hill

För att kom igång och spela hos William Hill och ta del av den underhållning som gör den till en av de mest populära spelsajter online, ska man börja med att registrera sig på deras webbplats. Att fixa ett konto är lätt och kan ordnas genom att man bara fyller i sin bank samt kontaktinformation i registreringsformuläret som finns online på William Hills webbplats.

När registreringen är genomförd samt blivit godkänd, kan man som ny spelkund uträtta sin första insättning och kom igång och spela det spel man önskar. En insättning är enkelt att göra och man kan tillämpa sig utav bland annat följande medel: Maestro, personlig check, VISA, Neteller, Moneybookers, Solo, Paypal och MasterCard. William Hill erbjuder sina spelare chansen att spela för bara 10p, vilket motsvarar omkring 1 sek och upp till högst £2,000.

Hos William Hill kan spelare spela på t.ex. vad ens match antal hörnor kommer att vara, resultat, hel och halvtidsresultat, antal mål, gula och röda kort eller den vanligaste är att slå vad om vem som kommer att förlora alternativt vinna en match. Det gäller för de flesta sporter som William Hill har tillgängligt för sina spelare.

William Hills bonusar och erbjudanden

Hos William Hill kan spelare få chansen att kamma hem rejäla vinster, speciellt med hjälp av de sport betting kampanjer som erbjuds.
En av dessa kampanjer innefattar hästkapplöpningar i både Irland och Storbritannien. Som spelare hos William Hill är man garanterad att erhålla de bästa odds tillgängliga för ens spel. Om ens häst vinner under hästkapplöpningen till ett högt odds, högre än det man fick när man lämnade in sitt spel, får man betalt det bättre oddset. För samtliga nya spelare hos William Hill finns en extra bonus som har ett värde på £20 – £400, vid spel som skicklighetsspel eller i deras bingo samt poker avdelningar.

Behöver du assistans eller vill veta mer om William Hill och deras erbjudanden samt bonusar, är det endast att kontakta deras kundtjänst alternativt läsa online på deras webb. Man kan kontakta deras kundtjänst via antingen chatt, telefon eller live-chatt, dagligen. Frånsett att få assistans eller ytterligare upplysning om William Hill, kan man även placera spel eller få ytterligare upplysning om de diverse spelalternativ samt sporter som erbjuds. Spela hos William Hill och ta del av deras exklusiva erbjudande och nöje.