Smaksatt vatten, lite näringsmässiga fakta

Den ökade efterfrågan på kryddat kolsyrat vatten har varit rätt så fantastisk, den ökade efterfrågan beror självfallet partiell på grund av satsningen på en “friskare livsstil” samt den betvivla som flera har för kranvatten.

Kryddad vatten – de näringsmässiga information med efterfrågan på den sundare livsstil som går labb i hand med det ökade intresset för vad vi egentligen äter samt dricker, de “näringsmässiga fakta” som är på etiketterna utav födoämnen samt drycker granskas som aldrig tidigare.

Men som man kan föreställa dig, utan att forcera i dej något av olika smaksatta vatten som vi dricker, finns det ganska mycket att rapportera om.

Men tillverkarna vrider och vänder på märkningsreglerna som tillverkar att man missar många av detaljerna i vad som är i drycken på etiketten samt en del är det vad människor förväntar sej att se, ehuru de inte fullsatt ut begriper vad det hela innebär.

Ett utav de mest anmärkningsvärda exemplen är antagligen Coca Cola med sitt budskap att en burk Coca Cola innehåller lika mycket socker som ett analog bägare med apelsinjuice (cirka 10 bitar socker).

Att efter att Coca Cola saknar allt vad vitaminer samt mineraler som finns i fruktjuice väljer de att inte nämna något om.

Om man idag anser att 10 bitar socker låter mycket – som det är – så bese vad en Milkshake på MacDonalds består av, analog 16 bitar socker av kolhydrater!

Fler samt flera inser vådan av att stoppa i sej en mängd tillägg socker.

Läskedryckstillverkarna lanserar då istället lightdrycker som istället har sötningsmedel av tveksamma hälsoskäl.

Kryddad kolsyrat vatten, vinner mer och mer terräng som ersättare utav de vanliga läskedryckerna. Man kan smaksätta själv, både köpt och hemkolsyrat vatten: http://allt-fraktfritt.com/aromer-for-bordsvatten-67/

Här i Sverige skall vi skatta oss i synnerhet lyckliga där vårt vanliga kranvatten kan vara renare än de flaskor med vatten som finns att köpa i livsmedelshallarna.

Kryddad vatten – ett hälsosammare alternativ och med kravet på en sundare livsstil traskar det ökade intresset för vad vi egentligen äter och dricker.

Konsumenter tittar alltmer sin föda och dryckesval baserade på näringsinnehåll och den näringsmässiga informationen på etiketterna som aldrig förr.

Konsumenter är oxå mer medvetna om vikten av vattentillförsel som en andel av en nyttig livsstil.

Att hålla kroppsfunktionerna väl hydrerad förbättrar energinivåer, hjälper till att spola toxiner från ditt system, samt stöder till att hålla huden så den ser mer ungdomlig ut.

Vatten, i motsats till traditionella kolsyrade drycker, juice, kaffe etc är kalori fri och innehar inga negativa egenskaper, men låt oss vara helt ärliga, det kan vara en del tråkigt.

Vatten som smaksatts med sockerfria aromer offererar alla fördelarna med rent vatten men med extra plus för att det smakar bäst, och med så flera intressanta och spännande smaker som finns tillgängliga idag finns det alltid någon smak som kan tilfresställa även den mest blaserade utav provsmakare.

God smak, inga kalorier är ett absolut alternativ för den hälsomedvetna konsumenten.


Mer Info Här.