Slushkoncentrat för hemmagjord slush

Slush, Slush Ice, Ice Slush… kärt barn har många namn. En slush är en briljant uppfriskande samt läskande dryck under varma sommardagar – en riktig storfavorit bland barnen därför mumsiga smaker, läskande svalka och pigga färger. När man får se på slushmaskiner ute i handeln, där de står samt maler den färgglada ismassan runt runt, så är det inte utan att man själv blir sugen. En slush är ett mellanting mellan läskedryck och saftis. En saftis är genomfrusen och skall ätas, medan en slush ska drickas med ett tjockt sugrör, absolut som lemonad. En slush har ingen kolsyra, men väl stark smak av Cola, jordgubbe, banan eller blåbär – exempelvis. Man brukar kunna mixa olika smaker för att komponera en personlig slushkombination – då slipper man välja samt får alla kulörer som smaker man önskar sig i en samt samma bägare – perfekt!

Hur gör man egen slush?

För att göra slush hemma kan man gå tillväga på ett par olika sätt. Den ena metoden är att använda sig av en slushmaskin, dvs. en glassmaskin som även kan göra slush. Dagens glassmaskiner är mer avancerade än de var för några år sedan samt klarar ofta att göra såväl slush som sorbet och frusen yoghurt. Om just din glasmaskin klarar av att göra slush står i informationshäftet som kom med din glassmaskin vid förvärv, och om den saknas så brukar man kunna finna informationen online.

Har man ingen glassmaskin – eller den enklare Slushymaker varianten – hemma samt känner sig sugen på att testa att göra slush utan att satsa i en apparat som man kanske sen inte kommer att nyttja så kan man göra såhär istället: frys en bägare i så många timmar så att den blir djupfryst (över natten brukar vara bra), ta ut den och fyll den med slushmix baserad på slushkoncentrat från Aromhuset samt rör om tills mixen blir som krossad is i konsistensen. Svårare än så är det inte!

Aromhusets slushkoncentrat Cola

Aromhuset är tidigare känt för sina friska bordsvattenaromer, sina mumsiga kaffearomer, pigga vispgräddearomer och fräscha, riktigt goda läskkoncentrat (jämför med resten!). Nykomlingen, slushkoncentrat med smak av Cola är efterlängtad och ett bra steg i ledet av fantastiska smaksättare. När man undersöker vilken smak som är den mest populära bland slushälskare så är svaret självfallet exakt Cola så därför fick den bliva Aromhusets första slushsmak – men fler kommer! Det är alltid festligt att blanda olika slushsmaker i samma bägare – dels får man fler smakupplevelser, men det blir också roligare att betrakta! Tack vare slushens konsistens så lägger sig varje ny smak man häller på ovanpå den förra.

Aromhusets slushkoncentrat till hem och företag

Det som är så bra med Aromhusets produkter är att de funkar lika bra för privatpersoner som för affärsverksamhet. Det är prispressade produkter av god kvalitet, det kostar enormt en aning att testa åtminstone.

För att anskaffa Aromhusets slushkoncentrat Cola så kan man vända sig till sajten allt-fraktfritt – där slipper man till samt med fraktkostnaden! Anordna egen slush till fredagsmyset och få en aning extra kärlek från exalterade barn!