Slot maskin är en nyare enarmad bandit

En slot maskin är en spelmaskin som går ut på att man trycker på en knapp eller drar i en handtag för att få ett mängd hjul att rulla och landa på vissa symboler som i somliga kombinationer ger avans.

Slot maskinernas stamfader är enarmade banditer som uppfanns i 1800-talets US of America. Då var spel maskinerna självklart mekaniska med tre hjul samt en hävarm som satte igång spel. Namnet «enarmad bandit» fick spel av alla griniga förlorare som kände sig rånade på sin insatssumma.

Spela jättevinstslot Bonus på Ladbrokes

Idag är de allra flesta slot maskiner elektroniska och allra flest spel genomförs på internet. Man klickar med datormusen för att få hjulen i rullning och medans en viss art av slot apparat stannar av sej själv så finns det andra som låter spelaren göra det jobbet också.

En slot apparat online funkar precis som en fysisk maskin vad gäller insatser, vinster och kombinationer, men utbudet på online är betydligt större och mer varierat än det som finns i spelhallar – av det uppenbara skälet att virtuella slot spel inte tar opp någon kroppslig plats eller kräver samma typ av underhåll.

Vill man agera på en slot maskin, men utan att betala prestation eller ha några ambitioner att vinna slantar på det, utan mest för att det är roligt, så kan man spela gratis slot spel. Det finns mycket av hemsidor som offererar avgiftsfri slot, även de största spelsajterna brukar bevilja en spela hur mycket gratisversioner man önskar.

Är man en riktig slot apparat entusiast samt därjämte ett geni på datorer så kan man ta fram egna slot spel och avyttra till de stora spelbolagen, det är många ungdomars dröm att bliva exakt spelkreatörer men konkurrensen är självklart stenhård samt jobbet kräver en hel del passion samt snillrikhet.

Flera av världen slot apparat älskare fastnar i beroenden, man spelar och lirar samt slutligen har hobbyn eskalerat till något okontrollerbart. Spelmissbruk kan drabba nästan vem som helst, burgen som arm, ung som gammal och sällskaplig som ensamvarg.

De stora spelbolagen har en skyldighet att göra vad de kan för att undvika att deras spelare hamnar i beroenden, men allt händer så anonymt idag att det är mycket svårt att skilja beroende från entusiasm.

För att avstyra att hamna i spelmissbruk så kan man var vecka få en förutbestämd spelsumma på sitt spelkonto som man inte får lov att accelerera. Man kan t ex bringa över en fixerad summa pengar till sitt spelkonto var måndag, dessa har man sedan att spela för, men inte mer.

Somliga tittar på vinster som förbjudna spelpengar, medans andra anser att samtliga vinster får spelas opp – det beror lite på hurdan man tittar på sitt spelande. Vill Du veta detaljer Klicka Här
Om spelandet är ren nöje så kan man spela upp sina vinstpengar, men spelar man med fantasier om att vinna slantar, så ska man egentligen bevilja vinsterna sättas in på sitt privatkonto innan de spelas upp.

Att spela slotmaskin spelautomat maskin skall vara festligt, inte en jakt på förmögenhet. Blir man burgen på sitt slot maskin spelande så får man se det som en fantastisk belöning.