Slot maskin är en modernare enarmad bandit

En slot maskin är en spelmaskin som går ut på att man trycker på en knapp eller drar i en handtag för att få ett mängd hjul att rulla samt ta mark på vissa symboler som i vissa kombinationer skänker avans.

Slot maskinernas urfader är enarmade banditer som uppfanns i 1800-talets USA. Då var spel maskinerna förstås mekaniska med tre hjul och en hävarm som satte igång spelet. Namnet «enarmad bandit» fick spel av alla tjuriga förlorare som kände sig rånade på sin insatssumma.

Klicka på mats Wilander för att spela slotmaskin på Expekt bonus

Idag är de allra flesta slot maskiner elektroniska samt allra flest spel genomförs på webben. Man klickar med datormusen för att få hjulen i rullning och medans en viss typ av slot apparat stannar av sej själv så finns det andra som låter spelaren göra det jobbet också.

En slot maskin online funkar precis som en fysisk maskin vad gäller insatser, vinster och kombinationer, men utbudet på internet är betydligt större och mer varierat än det som finns i spelhallar – av det uppenbara skälet att virtuella slot spel inte tar opp någon fysisk plats eller kräver samma typ av underhåll.

Vill man spela på en slot maskin, men utan att betala prestation eller inneha ett litet antal ambitioner att vinna slantar på det, utan mest för att det är roligt, så kan man agera gratis slot spel. Det finns massor av portaler som erbjuder gratis slot, även de största spelsajterna brukar låta en spela hur mycket gratisversioner man önskar.

Är man en riktig slot apparat entusiast och därjämte ett geni på datorer så kan man ta fram egna slot spel och sälja till de stora spelbolagen, det är många ungdomars fantasi att bliva exakt spelkreatörer men konkurrensen är förstås stenhård samt jobbet kräver en fullkomlig del glöd samt snillrikhet.

Många av världen slot maskin älskare fastnar i beroenden, man spelar och lirar samt slutligen har hobbyn eskalerat till något okontrollerbart. Spelmissbruk kan hända nästan vem som helst, burgen som arm, juvenil som gammal samt social som ensamvarg.

De stora spelbolagen har en förpliktelse att göra vad de kan för att undvika att deras lirare hamnar i beroenden, men allt händer så anonymt idag att det är mycket besvärligt att avskilja beroende från förtjusning.

För att undvika att hamna i spelmissbruk så kan man var vecka ha en förutbestämd spelsumma på sitt spelkonto som man inte får lov att accelerera. Man kan t ex bringa över en fixerad belopp slantar till sitt spelkonto var måndag, dessa har man sedan att agera för, men inte mer.

Vissa tittar på vinster som förbjudna spelpengar, medan andra tycker att alla vinster får spelas upp – det beror en del på hurdan man kollar på sitt spelande. Länk till mer data
Om spelandet är ren nöje så kan man spela upp sina vinstpengar, men spelar man med drömmar om att vinna pengar, så ska man egentligen bevilja vinsterna slinka in på sitt privatkonto innan de spelas opp.

Att agera slotmaskin spelautomat apparat ska vara festligt, inte en jakt på förmögenhet. Blir man rik på sitt slot maskin spelande så får man se det som en fantastisk belöning.