Skrapa fram storvinsten enkelt och enkelt med skraplotter online

Skraplotter online är det nya sättet att prova sin lycka. Otaliga är vi som varje dag, vecka eller månad provar vår lycka genom att skrapa skraplotter, vi tänker att det kanske just idag är vår tur – någon gång händer det ju!

Skraplotter online

Bland svenska lotter är Triss den mest välkända, den vanligaste trisslotten kostar 25 kronor och genom en sådan kan man vinna max 2,5 miljoner kronor. Det finns dock en extra ruta på alla trisslotter där man har chans att multiplicera sin vinning med en, två eller tio gånger. Det finns massa spännande vinstvariationer på Triss skrap, en är att man får anlända till TV4:s Nyhetsmorgon och skrapa en enorm lott där man som minst vinner 50 000 kronor och som mest 5 miljoner kronor år. Sedan man startade med TV-Triss så har över 200 personer blivit miljonärer i direktsändning.

Att vinna på Triss öppnar dörrarna för mycket som tidigare känts som avlägsna drömmar, särskilt om vinsten hamnar i händerna på en vanlig arbetare som dag ut och dag in följer samma mönster och lever på samma budget. Dröm blir till sanning. Klicka Här för Skraplotter tips.Skraplotter info Finns här.

Om man skrapar fram tre rutor med klöversymboler så är det likaså tv-dragning som gäller. Som minst vinner man då 10 000 kronor i månaden i tio år och som mest 25 000 kronor i månaden under 25 år. Man kan göra valet att erhålla vinsten som en engångssumma istället, men då får man «bara» en halv miljon. Triss finns både i pappersvariant att införskaffa hos spelombudet, men även online att skrapa virtuellt.

Övriga populära skraplotter online är Tia Stjärnvinst, SkrapBingo, SkrapKryss samt SkrapPyramid. Bland Triss lotter finns det fyra varianter – Triss 1986 som är originallotten, Triss 25, Triss 30 och Triss Dubbel. Alla dessa finns att skrapa på svenskaspel.se, men det finns idag mängder av oberoende spelsajter som erbjuder mängder av skojiga skraplotter online.

Att online spela blir allt vanligare, inte blott beträffande svenska skraplotter, utan alla varianter av spel. Det är både smidigt och komfortabelt att sköta sitt spelande hemifrån datorn där man i lugn och ro kan välja nummer, namn samt lotter som känns rätt. Man undgår stressen som kan uppstå inne i en spelombudsbutik och risken att man begår misstag är mindre. Genom att onlinespela s får man därjämte veta omedelbart ifall man har vunnit på skraplotter online eller ej.

Att inhandla en skraplott online är inte dyrare än att inhandla den i butik. Man ges inte riktigt liknande känsla av att bevilja den automatiska skraparen skrapa lotten åt en, men man undgår en massa övrigt besvär och så småningom har man vant sig vid automatiken. Flera anser till och med att det är skönt att slippa skrapa själva.

Man kan upprätta ett spelkonto via valfri spelsajt som man själv laddar med så mycket pengar som man anser att man vill spela för per vecka eller månad likaså väljer man då och då en skraplott online att spela på.

Det är självfallet viktigt att man inte låter sig slukas av speldjävulen, allt för många trillar dit när de väl påbörjar sitt spelande – oavsett vilken spelsort det handlar om. För den skull är det ett bra råd att fylla sitt «spelkonto» med en viss summa per månad och därefter göra klart för sig själv att det är denna summa man äger och inte ett öre mer.

Plötsligt kanske det händer, att man sitter där med sina skraplotter online och vinner miljoner, tänk vilken känsla!