Skor med broddar stöder en att hålla sej på fötterna i snön

Skor med broddar hjälper en att hålla sig på fötterna under vinterns hala månader. Det är ej längre riktigt att isbroddar förknippas med gamla individer alternativt hurtiga motionärer, halkskydd är nu något som i stort sett samtliga skall anskaffa sig.

Om man funderar på att inhandla halkbroddar så är en inrådan att minsann göra slag i saken. Ofantligt många folk halkar på fruset vatten samt snö varje dag under hela vintern och det kostar mycket i bedrövelse samt möjlig jobbförlust, för att inte tala om vad det kostar sjukvården. De vanligaste skadorna bland de 25000 personer som anländer in till akuten för behandling utav halkskador var år är bruten hand- alternativt fotled. Andra fraktur samt hjärnskakning är också rätt så standard. Om alla dessa hade burit skor med broddar så hade om ej samtliga, så åtminstone de mesta av dessa obehagliga olyckor kunnat förhindras.

Det är en axiom för oss här i Norden att byta våra sommardäck mot grövre vinterdäck när vintern är i annalkande. Detta för att äga ett bättre fattning mot marken när vi kör och väglaget riskerar att vara glatt. Idag är det i sanning författning på vinterdäck, men det är inte en helt dåraktig jämförelse att dra till våra skor. Broddar till skor har samma, om ej ännu bättre, effekt på hala vägar som vinterdäck innehar till bilen, samt flera dör var år som ett konklusion av att falla än vad som omkommer i trafiken. Blott det visar hur viktigt det faktiskt är att ta detta med isbroddar till skor på seriöst.

Broddar är i olika typer, dels halvfotsskydd som matchar bäst för kortare promenader och vardagsbruk, men också broddar för löparskor som används under motionsrundor eller långpromenader. Dessa träs om foten framtill och klickas fixerad baktill för att sedan ge fullgott skydd mot halka även om vilken fart man kommer opp i. Om man gillar långa promenader, om man har hund som behöver längre motionsrundor jämnt, om man vill ta vägen ut med sitt vagnbarn för att ge det frisk luft samt stimulans alternativt om man helt enkelt vill bränna lite överskottskilon i joggspåren så är broddar löpning totalt klart en vettig – om inte till samt med nödvändig – penningplacering.

Var kan man då köpa broddar? Broddar löpning, och övriga typer utav isbroddar, finns att handla i de mesta sportbutiker, samt på Clas Ohlson samt i ett flera nätbutiker. Man borde vara ute i god tid inför vintern när man vill handla halkskydd för de vanligaste storlekarna tenderar att ta final rätt så snabbt, vilket är bra alldenstund det visar på ett markant ökat intresse. Nätshopen www.allt-fraktfritt.com har prisvärda skor broddar i olika varianter. För mer info Klicka Här.

En jycke ska ej broddar under sina tassar för hennes trampdynor är allaredan trubbiga samt klorna skänker extra grepp mot marken. Dessutom så skadar sig inte en jycke lika lätt som en individ om den halkar. Vi är ej lika lyckligt lottade och bör därför satsa i skor broddar före vintern.