Skor broddar stå sig dig på fötterna också på hala vägar

Med skor broddar under fötterna minskar man drastiskt risken att dratta när vägarna har blivit hala utav fruset vatten samt snö. Halka skördar många benbrott varje år, hela 25000 individer söker sig till akuten till följd av halkolyckor och de flesta anländer in med brutna fot- eller handleder. Att bryta ett ben i kroppsfunktionerna – som som helst – är oerhört smärtsamt, för att ej tala om hurdan krångligt det gör ens liv i flertal veckor. Många kan inte ens arbeta som standard under rätt så lång tid efter äga brutit ett ben.

Utav alla som halkar så skadar sej en utav fyra så pass seriöst att de tar sej till akuten, men med skor med broddar på fötterna så är risken att ens halka knapp. Metallpiggarna som utgör isbroddar gör att man får ett enormt absolut samt fixerad fattning mot marken vilket möjliggör normalt rörelsemönster även på riktigt glatt underlag.

Broddar till löparskor finns att köpa i sportbutiker samt brukar få halkbroddar under hela fotsulan – två till fyra baktill och fyra till sex framtill. Vidare är enklare typer som lämpar sej antagligen för vardagligt rörelsemönster – till och från arbetsplatsen alternativt affären t ex. Dessa skor broddar brukar kunna fästas under antingen hälen alternativt framfoten samt de broddar skor med kardborrband anses vanligtvis vara de enklaste att ta av och på. Skor broddar som fästs under hälen skänker bäst stöd mot glatt mark samt är perfekta att begagna i city alternativt på kortare promenader. De halkbroddar som fästs under framfoten gör att man får en något onaturlig gångstil, men lämpar sej antagligen till de som bär skor med klack. Vilka isbroddar som helst är alltid bättre än inga doja broddar alls.

I Sverige finns flera hundägare, hunden är vår bäste frände och förtjänar sina dagliga promenader för att utföra sina behov, kissa in sitt revir samt få sin dagliga mängd fysisk aktivitet samt game. En jycke bryr sig sällan om utetemperatur, tvärtom älskar många jyckar att leka i snö och simma i isvakar. Att hålla en vovve inne blott för att det är snöig samt isigt ute är ej korrekt och med isdubbar skor ska man inte heller det. Plagg kan man alltid hitta som skyddar mot regn, blåst eller kyla, och nu när halkbroddar är så lättillängliga finns det inga fler ursäkter. Realitet är att rastrundan har samtliga chanser att bli tillägg festlig när vintern bjuder på så många roande element. Klicka Här för mer info.

En hund behöver ej broddar under sina tassar för hennes trampdynor är redan trubbiga samt klorna skänker mer fattning mot marken. Dessutom så skadar sej ej en hund lika enkelt som en individ om den halkar. Vi är ej lika lyckligt lottade samt borde på grund av detta investera i skor broddar före vintern.