Sju otroliga historier om Lottovinnare Del III av III

Vann på lotto dubbelt efter en dröm

Flera framgångsrika lotteri aktör har berättat sitt vinnande kombinationer kom till dem i drömmar, att de vaknade med fem eller sex nummer dansande i huvudet, de har antecknat de kombinationer de kommit ihåg samt sedan vunnit

spela lotto system

Ibland dröms nummer som betalas ut direkt, och alltemellanåt en del drömmare leker de kombinationer fde drömt år efter att år före före de möta korrekt samt får jackpotten.

Så var det för 86-åriga Mary Wollens från Toronto som vann Ontario Lottery den 30 september 2006 efter ha sett “en lotto biljett och en enorm check” i en dröm ett par dagar före dragningen var beredd, detta är inte så ovanligt – det anmärkningsvärda för hennes del var att hennes profetiska drömmar gjorde det genomförbart för henne att vinna samma lotteri dubbelt.

Man begriper, Maria allaredan hade köpt en bit med kombinationen hon drömt om, men hennes vision hade ingjutit henne med ett sådant förtroende att hon gick ut samt köpte en andra biljett med samma siffror.

Nu skulle en del folk anse och tycka att inhandla en kopia av samma biljett vara ett dåraktigt misshushållning med slantar (för om dina nummer förlorar så har du lagt ut pengar i onödan, samt ehuru man träffar den stora jackpotten, behöver du ej erforderligt få någon mer krita för att vinna två gånger), men ej Maria – samt bäst därjämte, alldenstund hon råkade på ett utav de stunder när det är flertal vinnare utav den stora Jackpotten.

Som det blev, hade någon annan också riktigt plockat alla sex siffror för den veckans dragning, så i stället för att dela upp $ 24. 000. 000 jackpot på ett par med 12 miljoner på varje avans med en annan spelande kunder kunder Maria kräva ett par tredjedelar aktie samt ta hem $ 16. 000. 000!

Begick självmord för att han av blunder trodde hans lotto siffror hade kommit upp den veckan han inte spela dem

I april 1995 begick Timothy O’Brien självmord genom att avfyra sig själv i huvudet alldenstund hans halv-andel utav en fem veckors biljett Storbritanniens (då) nya National Lottery hade löpt ut bums före lottningen han trodde skulle äga gjort honom till en multi-miljonär.

Sanningen är, även om han hade haft en gällande biljett med sina vanliga nummer, skulle O’Brien inte inneha vunnit.
Siffrorna som kom opp skulle få gett honom korrekt till en avans på 47 pounds, inte 3200 tusen han trodde att han och hans partner hade gått miste om.
Samt varför?

Eftersom endast fyra av de sex numren matchade utav de dragna.

Spela på oceanialotteries.com från alla platser och vinn till planetens största lottojackpottar

Tack till: spela på italiensk lotto