Se om Du vunnit på lotto onsdag på TV 4:as lotto resultat

Från början hade man Svenska Spels lottodragningar bara på lördag, men numer är lotto onsdag lika väletablerat i de svenska lottospelarnas hjärtan. Efter jobbet på onsdagen är det vanligt att man piper in till sitt spelombud för att spela på en lottorad eller två, spelstopp infaller kl. 17.15 så de flesta med ordinarie arbetstider hinner precis. Resultatet för lotto onsdag presenteras i TV-apparat 4 kl. 18.25.

Svenska Spels Lottoresultat onsdag och lördag finns HÄR.

Svenska Spel lanserade LOTTO år 1980 och idag är det ihop med Keno det populäraste spel i utbudet. Lotto inbringar flera miljarder kronor till staten var år. Lotto har utvecklats en del sedan starten för över 30 år sedan och idag finns det chans att kombinera sin Lottorad med en Jokerrad som i sin tur ger en chans på Drömvinsten. Drömvinsten är en sorts lottojackpot som kan ge flertal miljoner i vinstpengar, den största hittills gav en individuell vinnare 215 miljoner kronor. Nu händer detta väldigt sällan, den som alltid vill spela om riktigt stora jackpottar kan spela hos börsnoterade Oz Lotto i Australien. Via Internet. Jag har precis satsat 4 rader för just idag är det en jackpott på 30 miljoner AU dollar. Ge turens en chans som Gert Gambell skriver på sin sajt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto fungerar som så att man väljer ut sju a emellan 1-35 samt ju fler rätt man har, desto större chans har man på vinst. Får man alla rätt så vinner man i regel en bastant belopp och har man dessutom minst två rätt på Jokern så kammar man hem Drömvinsten. Över hundra personer blir miljonärer var år på Lotto, men den verkliga vinnaren är givetvis Svenska Spel som drar in enorma summor på alla nitrader.

Det här med att spela på lotto eller andra spel är något som de flesta har en relation till samt i många fall kan det vara riktigt förrädiskt. Media målar upp en bild av att vinnarna är många, men nämner inte förlorarna. De riktiga förlorarna är de som fastnar i spelberoende och som effekt får allvarliga sociala och ekonomiska bekymmer. För var vinnare av storvinsterna finns det hundratusentals förlorare samt många av dem känner att det efterträdande gång nog är exakt de som kommer att kamma hem den där stora summan som ska råda gottgörelse på problemen eller betala den där drömbilen man alltid önskat sig.

Många klarar dock av att hålla sitt spelande i rimliga gränser, de sätter ofta opp en bestämd spelsumma att spela för varje månad samt ser sitt spelande mer som ett dramatisk inslag i vardagen än som ett sätt att förvärva pengar. Sedan man började presentera lottoresultat också på onsdagar så finns det numer två spänningstillfällen i veckan – lördagar samt onsdagar. Man kan spela lotto framåt i tiden och ha samma rad varje vecka, mycket praktiskt.

Somliga har sitt spelande som en helig rit, medan andra är mer avslappnade samt spelar lite då och då när lusten faller på alternativt man antagligen upplever att man får ett turtecken. Särskilt i somliga länder är lottospelade starkt kopplat till turtecken, nämligen signaler man tycker sig få ”från ovan” på att man är tillägg tursam exakt idag. Det kan agera om att man t ex hittar en hundrakronorssedel på marken.

Några slår vad i ansamling och har spelandet som en social händelse, i vissa fall delar man till och med på spelraderna och delar eventuella vinstsummor. För andra är lottospelandet en högst personlig affär ohöljd av en antal rituella idéer, som att man måste kryssa i sina siffror med en särskild penna alternativt begagna sig av särskilda turnummer. Minsta avvikelse kan demolera denna persons spelupplevelse. Klicka Här för mer info

Lotto lördag samt lotto onsdag funkar precis likadant, men med olika dragningstider.