Så viktigt kan det vara för dig att använda c vitamin pulver regelbundet

Om du äter ett äpple om dagen så är allt ok Om man inte vet vad c-vitamin är så kan man svara så. Det har aldrig varit enklare att få i sig C-vitamin

Alla behöver inte ta extra c-vitamin. Men det finns de som verkligen behöver den här skjutsen och du kan bli förvånad då du inser hur viktigt c vitaminet faktiskt är.

C-vitaminets många fördelar

Du kan ta extra c-vitamin när du har drabbats av en förkylning. De flesta hälsokostbutiker säljer vitaminet, även online. Allt-fraktfritt.se säljer det också.se är ett bra val. Man bör ha produkten hemma.

Många säger att vitamin c är det viktigaste som finns. Det har stora kraften.

Om man stressar mycket så kan man ha ett extra behov av vitamin. Det är viktigt att man får i sig rätt dos.

Det är numera känt att det här vitaminet kan bryta ner kolesterol till hormoner och faktum är att många av de symptom som vi förknippar med åldrande (rynkor, hjärtsjukdomar, infertilitet hos män och artros) faktiskt i själva verket kan vara tecken på c vitaminbrist!

askorbinsyra

C-vitamin ger antioxidanter

C-vitamin är en av de viktigaste antioxidanterna. Vad är antioxidanter? En oxidant är en molekyl som motverkar oxidation i cellerna. Oxidation kan faktiskt skada cellerna och kroppen.
Det är faktiskt så att antioxidanter kan bromsa åldrandet.

Antioxidanterna är en slags kämpar som motverkar den negativa spiralen som kan framkallas av saker som stress och en usel livsstil. c vitamin bra för Vitaminet kan alltså ge dig livskraften åter.

Kan man bota alla sjukdomar och åkommor med c-vitamin?

Nej, man kan förstås inte bota alla sjukdomar enbart med vitamin, men man kan vända på negativa trender om det är så att man inte får tillräckligt mycket av det. Effekten va det kan bli många och långa. Man mår bättre av vitamin helt enkelt.