Så lätt är det att få bort kattkiss lukt

De flesta katter är rena. Katterna putsar sig själva när de mår fint och då är doft och hygien inga problem Men ibland går det fel och det kan vara så att det är du som behöver få bort kattkiss lukt.

yocoairs

Hur ska du göra? Det finns många sätt att lyckas på. När du använder Yokoair behöver du inte oroa dig.

Ett bra sätt att få bort få bort kattkiss lukt är att använda Yokoair

Att få bort kattkiss lukt är enklare än vad man tror så länge man använder rätt produkter som Luktstopparen. Använd Yokoair. Med denna spray så kan du få bort lukt från skor och se till att kattens kiss inte längre lämnar stank efter sig.

Sprayen kan enkelt tas med i bilen. Sprayen kan även applicerat direkt i kattburen. Du kan använda sprayen på plädar eller möbler. Du kanske vill kasta sådan som blivit förstört av lukt.

Kaste det inte bara för att det luktar. Precis som att du kan få bort röklukt med några puffar med sprayen så kan kisset snart vara ett minne som du har glömt bort. Bli inte avskräckt av lukterna nu kan du lösa dem.

Luktstoppande sprayer finns on-line i allt-fraktfritt och andra webbshoppar.

Träna din katt att kissa på rätt ställe

Du kan undvika problem med kattkiss. Att lära katten att kissa på rätt plats är en bra början. Prova exempelvis att installera en kattdörr som katten kan använda.

Om du istället har en kattlåda måste du byta sanden ofta. Genom att använda en luktborttagare kan du dämpa lukten från lådan. Om du köper en spray av bra kvalitet så försvinner lukten helt.

Det är förstås så att hankatter kan vara duktiga på att märka upp sina revir. Särskilt om de inte kastreras. Om katten kissar mycket kan det vara en av orsakerna. ta bort fotsvett från skor Du kan inte träna en katt som du kan en hund, men du kan ändå sätta vissa grundramar.

Genom att hålla koll på lukterna ligger du steget före. Ju snabbare desto bättre. Du kan leva i ett hushåll med normal luft igen.