Så får du snygga flasketiketter

Dina drycker måste ju ha en etikett. Via märket kan du få fram sådant som innehåll och tillverkare. De skräddarsydda flasketiketterNA gör att du enkelt kan använda dem hemma.

Du kan använda etiketterna oberoende av om du ska sälja flaskorna vidare eller ha dem hemma. För att det ska se bra ut så måste man först och främst få till en snygg grafisk design. Pappret måste hålla en bra kvalitet om slutresultatet ska bli snyggt.

Flasketiketter med snygg design

Att komma igång med designarbetet är lätt. Om du har baskunskaperna kan du göra det själv. Det finns program som är till för att skapa en egen etikett.

Du kan exempelvis använda freelabelmaker.com. klistermärken tryck allt-fraktfritt.se säljer det du behöver för att komma igång.

Den design som du gör kanske inte blir lika bra. Proffs kan hjälpa dig med designen. Om du vill kan du använda en etikettdispenser för att underlätta processen att märka flaskorna.

Etiketter av bra kvalitet

Ju högre kvalitet etiketterna har desto bättre. Det imponerar på kunderna. Det är viktigt att etiketten tål fukt.

Det är också viktigt att klistret är av bra kvalitet. Flasketiketter är särskilt utsatta. Man vill ju kunna se streckkoden i alla lägen.

Ju högre kvalitet du väljer desto bättre och längre håller produkterna. Man vill ju inte att designen förstörs av fukt. Du gör ett bättre intryck med dina produkter om du presenterar dem på ett bra sätt. Detta även då du sköter etikettering på egen hand.

Jobba för hand med en etikettdispenser snabbt

Du blir klar snabbt när du använder en etikettdispenser. Alla kan lära sig det. Hos allt-fraktfritt.se kan du köpa maskinen. Den visar vad man kan sköta själv.

trycka

Den här typen av utrustning får stor betydelse för många. Privat så kan man tycka att det är kul att kunna märka med så snygga etiketter. När man märker upp är det viktigt att tänka på kostnaderna.

Därför kan man märka för hand. Det gör att ett företag klarar av denna viktiga del av produktionen utan att det höjer slutpriset nämnvärt. Det tjänar alla på.