Så får du dansk citronvand utan att lämna Sverige

Nu kanske du blir förvånad, men det finns faktiskt folk som tycker att dansk citronvand är det bästa som finns. De dricker det jämt, varje dag. Men du kan inte köpa den som läskedryck i din lokala butik.

Om du tillhör de som längtar efter smaken av dansk citronvand så ska du inte känna dig upprörd över att vara fast i Sverige. Danmark är inte ett måste. Du kan klicka hem allt du behöver från ditt hem. Smakerna finns att beställa online.

citronvand

Du kan beställa hem smaken av dansk citronvand till din läskmaskin.

Om du har en läskmaskin så är läsken enkelt ordnad. Då kan du göra din egen läsk när du vill. När du köpt hem alla produkter är det enkelt att börja. Du kan till och med få smaken av julmust och Champis. När det handlar om koncentrat så byter Champis namn från just Champis till Fruktis.

Beställ dansk citronvand och se fram emot bubbeldricka som har precis rätt smak. Smakerna är alltid färska. Läsken görs ju direkt. En perfekt smak att ha hemma.

Så gör du nyttigare läskedryck

Du kanske funderar på att sluta äta vitt socker helt? Men det finns de som säger att det inte är så. Det är enkelt att göra läskedryck med mindre socker om du har rätt maskin.

Du gör din egen läsk och kan därmed styra över hur mycket läskkoncentrat du använder. Du kommer att bli förvånad över hur gott det smakar. citronläsk Detta trots att du på detta vis får billig läsk. Jämför priset du får per glas med den billigaste drycken i butiken.

Om du hittar liknande produkter i butiken så innehåller de bara socker. Då får du bättre resultat med egen läsk. Du kan vara säker på att du får dansk citronvand om det är det du vill ha.

Köp hem ett gäng smaker

Du vill ju inte att dansk citronvand ska ta slut. Gör ingen besviken utan beställ allas favoritsmaker. De har lång hållbarhet.

Du kan experimentera med egna kombinationer också. Du kan blanda och prova dig fram helt enkelt, se vad som fungerar. Det kanske inte blir en 10-poängare varje gång. Du kanske till och med skapar en smak som inte finns än. Att variera mängden kolsyra gör också stor smakskillnad.

Det har aldrig varit så enkelt att göra smaksatt mineralvatten. Det behöver inte bli särskilt sött alls, du bestämmer mängden koncentrat. Om du sedan vill höja smaken kan du ha i mer essen i nästa omgång.