Rök electrocigarette istället för vanliga cigaretter med tobak

Idag undrar många om man kan ersätta elcigg med vanliga cigaretter. Många anser att electrocigarette är ett dåligt alternativ för den som verkligen vill sluta röka. Men det är viktigt att förstå att e cigaretter inte kan ses som farliga vid sidan om det vanliga tobakscigaretterna.

Om man nu ska sluta röka kan man använda sig av ett startpaket där man får tillgång till flera olika smaker på sin cigg. Med denna innovation kan du rentav få ett bättre liv.

el

När tvingas man ladda på sin elcigg?

Det är batteriet som avgör hur länge en elcigg räcker. Om batteriet är av bra kvalitet kan du få ut cirka 1 000 bloss.

Hur mycket el-cigaretten kostar beror oftast på dess kvalitet och utseende. el cigarett köpa
När du handlar i en e cigg butik på nätet så får du fina erbjudanden, men tänk på att undersöka vilken typ av batterier som ingår och hur kitet är uppbyggt. Satsa på kvalitet, det lönar sig i längden.

Det finns så klart också ett sortiment av elcigg för kortare bruk. Prova gärna en el-cigg om du inte gjort det förut, om inte annat för att stilla din nyfikenhet.

Man behöver inte vara en vanlig rökare för att röka electrocigarette

Med en el-cigarett kan du fortsätta att röka utan att röka. Electrocigarette är utan nikotin därför blir du inte beroende. Att feströka blir en helt ny upplevelse och alla har sina goda miner i behåll.

En el-cigarett stör ingen annan. Med en e-cigg kan du röka olika smaker, tack vare e-juicerna. E-cigaretten och och vattenpiporna har mycket gemensamt, båda kan fyllas med dofter. Samtidigt så är man här helt utan de farliga ingredienserna som kommer med tobaksrökning och det är viktigt.

Köp cigaretter och ejuice på nätet i bra ecigg butiker

Ett hett tips är att köpa e-cigg och e-juice i svenska onlinebutiker. Allt fler butiker får ett bredare sortiment så att du kan upptäcka nya smaker. Rökning befinner sig nu på en helt ny nivå. Sök igenom hela utbudet av e-cigaretter.

När du väl köpt din e-cigg, se till att du förstår dig på den. Då håller den längre.