Rätta lottoraden lördag i direktsändning av lotto dragningen

Lottoraden lördag har presenterats i TV4 ända sedan Lottos avstamp 1980. Denna omåttligt populära spelform är den största inkomstkällan för Svenska Spel med miljarder kronor i omsättning varje år. Andra enkla nummerspel som Keno räknas förstås in i den slutsatsen.

Lotto är ett av de enklaste spelen man kan satsa, näst efter skraplotter. Man fyller i en kupong med sju siffror som skall komma i rätt följd för att ge avans. Man kan förena sin lottorad med att tippa på Jokern och då hava möjlighet att vinna Drömvinsten som är en sorts lotto jackpot och alltid är på minst 75 miljoner kronor. Drömvinsten är ett idé från Svenska Spel om har funnits sedan 2005 samt har som mest get en enskild lirare 214 miljoner kronor.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Att spela på lotto är en helig tradition för somliga samt en sällan förekommande impulsiv impuls för andra oxå finns det de som slår vad antagligen varannan vecka, alternativt en kupong per månad. Hurdan ofta man lirar samt vad man har för rutiner kring spelandet varierar gaska kraftigt, men allt fler som uppskattar spel lirar allt mer samt ofta. Att satsa lotto är hurdan lätt som helst, nästan lika lätt som att skrapa en skraplott.

Lottoraden i TV-4 tittar man på lördag kl. 19.55 alternativt på onsdag kl. 18.25. Dragningen av lotto resultat tar ungefär 5 minuter och skulle man missa den går det att hitta resultatet på både nätet och text-TV.

Spelande på internet växer och allt fler går över till att fylla i sin lottorad online. Hängivna lottospelare menar emellertid att halva poängen med att spela går bort när man gör det virtuellt. Att gå till sitt spelombud och fylla i sina valda nummer på en papperslapp betyder något för riten. Många lirar också absolut innan slussarna stängs för inlämning samt stannar kvar samt dricker en kopp fika hos spelombudet tills det är dags för dragningen av lottoraden lördag eller onsdag. Särskilt bland äldre personer som lever ensamma är denna förfarande vanlig.

Om man i allmänhet är frejdig för att spela lotto, alternativt vilken annan spelform som helst som hästar, sport, skraplotter, casino eller slotmaskiner, så är det ett angeläget tips att från början bestämma hurdan mycket pengar som får spenderas på spelande var vecka alternativt månad. Spelmissbruk är ett samhällsproblem som exploderat i takt med att spelen blivit mer lättillgängliga. Spelberoende blir man inte över en natt utan ett problem som smyger sig på en. Det drabbar människor i alla samhällsskikt, allt från de rikaste rika till de mest fattiga. När man spelat bort alla sina pengar börjar man vigga till moderat samt vänster samt ständigt berättigar man sitt lånande med att det är sista spelet, nu kommer den stora vinsten!


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Sett till statistiken är det oerhört låga odds för att man ska bli miljonär på lottospel, så det gäller att hålla sitt spelande på en sund nivå och med jordnära attityd. Lottospel skall vara ett nöje, inte ett sätt att blir rik. Svenska Spel skall man hoppa över för ibland är det bara struntvinster. Bättre då att spela på börsnoterade Oz Lotto i AU via nätet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt. Mer info: På denna sajten

Lottoraden lördag kan man satsa på fram till kl. 17.45 samma dag som dragningen sker.