Prova sko lukt spray

Skona är fina men luktar illa. Nu kan du neutralisera dålig lukt i skorna med sko lukt spray. Det är ett problem som förekommer ofta. Kanske är du en av dem som drabbats?

Så enkelt snabbt och enkelt får du bort svettlukten

svettlukt

Alla vill inte tvätta sina skor då kan man använda sig av denna metod istället. Det går att göra lukten från fotsvett mildare men det är svårt att få bort den helt. Sko lukt spray kan ersätta din tvättmaskin när det gäller skotvätt.

Dyra skor är ofta känsliga för vatten men genom att använda Luktstopparen Spray så kommer du runt det problemet. Dessa tar bort all lukt. Om dina strumpor luktar så kan inte sprayen hjälpa dig med det, tyvärr.

Hos allt-fraktfritt.se kan du köpa Svettluktsdödaren. De säljer även produkter som lämpar sig till golvbrunnar.

Bättre hygien ger bättre lukt

Dålig hygien kan också göra att skorna luktar. Du bör byta strumpor ofta, helst varje dag. Om du använder sko lukt spray för att få bort dålig lukt i skor men sedan stoppar i en svettig strumpa så blir det snart äckligt igen.

Då blir luktborttagning som mest effektivt. Välj strumpor som suger upp fett. Bomull är det bästa materialet just när det handlar om svettlukt. Bomullsstrumpor är bättre för foten generellt.

Använder du tygskor – så får du bort svett

Tygskor brukar gå bra att tvätta i maskin, då försvinner också lukten. Testa det nästa gång som du ska tvätta. Var uppmärksam på att skon kan förlora sin färg.

Om du inte vill riskera dina skor så kan du använda sko lukt spray istället. Det är den mildaste formen av luktborttagning.

Välj sprayer utan farliga kemikalier. Luktstopparen innehåller bara livsmedelsgodkända ingredienser. Den kan användas som deo. Då elimineras svettlukt i 10-12 timmar.

Behandla dina skor då och då

För att du ska slippa svettlukt i dina skor så ska du behandla med jämna mellanrum. Din fotsvett avgör hur ofta du ska behandla. Ligg steget föra och kontrollera ofta. Luktar det fotsvett så spraya.

Det är bättre att börja i tid. doftborttagare Om det luktar starkt så kan det bli pinsamt att umgås med andra. Det gäller särskilt för sportskor. Du vill ju inte lukta på gymmet.