Nu kan du göra egna såpbubblor med glycerol och diskmedel

Du kan få till bubblorna snabbt och lätt. ladda med glycerol, diskmedel, vatten och lite socker för att lyckas med bubblorna. Det är det som krävs.

Såpbubblor engagerar både stora och små.

Inga många skulle tacka nej till såpbubblor. Det finns många olika recept online men grundreceptet är alltid glycerin, vatten och diskmedel.

Det brukar även rekommenderas att man häller i lite socker för att få rätt konsistens på bubblorna. Att ha såpbubblor som hobby kostar inte mycket.

Finns glycerin på webben?

Om man har bråttom så kan man ju köpa direkt i handeln. Du kan inte göra så fina bubblor av vanlig flytande tvål.

Bäst är att handla online på tex. allt-fraktfritt.Allt-frakfritt.se har billig glycerol. vegetabilisk glycerin köpa Då sommaren är lång så kan man ju bunkra upp på en gång.

Kan jag använda glycerin?

glycerin

Är det farligt att använda sig av flytande tvål för lekar i badkaret? Ja, det är inge fara. Samma sak gäller för glycerin. Man ska inte äta det direkt. Man använder ju glycerin lite varstans.

Det är inte farligt att använda sig av glycerinet för att göra såpbubblorna eftersom det inte är troligt att någon kommer att försöka äta bubblorna. Det är ingen fara.

Hur ska jag göra?

Man måste ju ha rätt redskap, såklart. Man kan till exempel göra en ram av pinnar och snören. På nätet kan du alltid låta dig inspireras.

Testa också att göra fler olika verktyg. Att testa utomhus är att rekommendera.