Nu kan du gör egna etiketter på rulle

Då har inte alltid tid att vänta på nya etiketter. Då är det bättre att köpa en etikettmaskin och gör egna etiketter på rulle. Det går att trycka flasketiketter och andra typer av märkning på detta vis.

Det är inte amatörmässigt

namnlappar

Det är enklare än vad många tror. Du gör ett gott intryck om dina etiketter har en streckkod. Det är inte svårt att etikettera. Alla kan använda sig av metoden.

Det är kul med etiketter på rulle

Med en bra etikett maskin så kan man ladda med etiketter på rulle och det är klart att man kan få ett papper som är snyggt och som kommer att se proffsigt ut. Vissa etiketter är billiga men de ser inte billiga ut. Använd dem där det passar dig.

Att fästa produkterna kan ta lite tid. Det kan göras manuellt eller med maskin. Självhäftande etiketter på rulle är dock inte svåra att hantera. Etikettens streckkod måste vara fortsatt tydlig.

Rätt etikett

Etiketter till flaskor måste sitta ordentligt. Det måste vara rätt etiketter på rulle. Den måste sitta ordentligt.

Flasketiketter måste ha rätt form. En burk har ju en mer platt yta. Det är viktigt att du tänker på hur du placerar etiketten. Det måste ju gå att läsa den.

Tryck själv

Du måste svara på den frågan först. En del företag kan lätt klara sina egna etiketter med en bra maskin och minimal grafisk kunskap. En designer kan också göra det.

Men att tillverka själv ger oftast ett bättre resultat. allt-fraktfritt.se säljer de produkter som du behöver.se och en Epson7500G etikettfärgskrivare så kan man skriva ut olika språk på samma etikettrulle. etikettskrivare Inget tryckeri kan göra detta.

Brother P-touch termoetikettskrivare klarar enklare utskrifter. Allt du behöver ingår.

Dessutom skriver Epson7500G ut med fotokvalitet, en högupplösning högre än etiketter från tryckeri. Batchnummer för spårbarhet och bäst före datum kan tryckas direkt på etiketten.

Att slippa hålla lager på färdigtryckta etiketter, att genomföra en ändring på etiketten på 1 minut, aldrig behöva kasta etiketter pga. nya märkningsregler eller att klistret torkar ut, att slippa köpa stora upplagor för att få ett vettigt pris är andra fördelar som spelar in.

Men ibland så är det förstås så att man kan behöva ett tryckeri. Om upplagorna är större kan du behöva hjälp.

Ibland har man varken tid eller plats. Då kan tryckeriets kostnader vara rimliga. Men det kan löna sig att ordna det själv. Den kan bli mycket snygg och den blir bra mycket billigare utan tryckeriets inblandning.