När du behöver grape tonic som groggvirke för festen

Har du glömt ingredienserna och gästerna är på ingång? Kanske stressas du till att hälla i ren vodka? Du kan göra goda drinkar med Sodastream.

Självklart kan du blanda grape tonic med Sodastream

Kontrollera att allt är på plats innan du aktiverar Sodastream. Ju förr du löser det desto bättre. Ha framförhållning.

gin

Genom att använda essenserna på rätt sätt kan du göra goda drinkar med eller utan alkohol. Du får en god smak. Allt som behövs är maskinen.

Var förberedd. Ge gästerna den dryck som de vill ha. Vissa kanske föredrar grape tonic. Du kan lyckas utan att ha kylen full.

För sockerfritt finns Aromhuset Indian Tonic, särskild god att blanda med gin. Den har en stark smak men om man blandar förnuftigt så smakar det bra.

Se till att du även har barnvänliga alternativ

Du kan göra alkoholfria drinkar med grape tonic också. De passar alla som inte vill dricka alkohol.

Läskmaskinen kan även göra cola och julmust. Ju fler smakessenser du har ju fler gäster kan du servera. Om du använder en Sodastream och essenser får du läsk som innehåller mindre socker.

Aromhusets produkter på allt-fraktfritt. Aromhuset har tillverkat läskkoncentrat och bordsvattenaromer sedan 80-talet och tummar inte på smaken och blandar inte i illasmakande sötningsmedel för att öka vinsten.

Det är bra att ha en extra kolsyreflaska hemma. Kolsyran tar alltid slut när den mest behövs. AGA säljer billigare produkter för att konkurrera ut Sodastream. Ofta på Rusta och ÖB.

Restauranger köper ofta kopplingsslangar och seriekopplar maskinerna. Då sänker man kostnaderna och kolsyreflaskan räcker längre.

Våga prova

Prova nya smaker på ditt mineralvatten och utforska nya sätt att dricka vatten på. Matcha som du vill. Efter ett tag vet du vad som går ihop och inte. Det är förstås också möjligt att fråga andra om råd online.

Alla gillar inte samma sak. Om du har en läskmaskin kan du även experimentera med vin. Med bara ett kort tryck på din läskmaskin har du förvandlat ditt rödvin till ett mousserande vin.

Ett bål har stor nytta av läskmaskinen. Mixa smaker fritt. Det är enkelt att få rätt smak. gin o tonic grape tonic Du kan lätt fylla på bålet igen. Starta bara läskmaskinen igen.

Du behöver inte rätta dig efter vad butikerna säljer. Du laddar med essenser och när det sedan blir fest så är du redo. Det kan alltså bli groggafton rent spontant. Du kommer att kunna servera alla.