När du använder luktborttagaren Yocoair spray blir livet enklare

Dålig lukt kan vara besvärande. Svett är en naturlig kroppslukt men den kan besvära om den uppstår i fel situationer. Med Yocoair spray så går det att motverka lukten. Det här är en luktborttagare som kan ta bort röklukt och mer på nolltid.

Luktborttagare

Det fina med den här typen av spray är att den är helt naturligt. Sprayen innehåller bara mineralsalt och vatten. Sprayen är så enkelt att applicera att den kan användas av hela familjen. Då barn ofta enkelt smutsar ner sig kommer luktborttagaren väl till pass hos den genomsnittliga familjen. Men våra djur kan också lukta illa från tid till annan.

Sprayen kan till och med användas som deo om du vill. Håller dig luktfri i 10-12 timmar. Trots sina milda ingredienser har sprayen full effekt mot dålig lukt.

Så fungerar och -använder du Yocoair spray

Du behöver inga särskilda förkunskaper för att använda Yocoair spray. Produkten kan användas när som helst. Du kan använda luktborttagaren för att fräscha upp luften om du vill. Produkten lämpar sig därför på toaletten.

Fungerar även utmärkt att använda i skorna. Det kan vara ett bra knep mot fotsvett. Vissa skor kan man ju inte tvätta. Men sprayen löser problemet lekande lätt. Det är något som alla blir glada av!

Till svettstinkande hockeyutrustning, som rent praktiskt inte går att tvätta, finns den lite starkare Svettluktsdödaren Spray att få från allt-fraktfritt.eller hos särskilt utvalda sportbutiker.

Ta bort dålig lukt på en gång och andas ut

Stank ska inte behöva uthärdas. få bort fotsvett En del tycks tro att det är så. Men faktum är att du inte behöver köpa nya träningskläder varje säsong. Yocoair spray är lösningen på dina problem.

Kanske tar du bort dålig lukt på andra sätt? Du kanske kör det gamla “kol-i-skon-tricket”. Det kan leda till missfärgningar av skon. Detta även då du lägger kolbiten i en påse med hål.

Med en spray så kommer du inte att färga de material som du behandlar. Det kan också vara smart att ta med sig en flaska på resan. Då du ska åka bort på sommaren eller vintern så vet du ju inte vad som väntar. Många hotellrum luktar dåligt på somrarna de kan du lösa med Yocoair spray.

En luktborttagare är perfekt att ha med sig i bilen

Kanske har du en bil som luktar, det behöver du inte ha om du använder en luftrenare. Genom att hålla rent i bilen och runt omkring dig är mycket vunnet. En luktfri bil är en bra bil, kom ihåg det.

Om du inte får bukt med lukterna kan du alltid använda sprayen. Det kommer att förbättra upplevelsen av bilen igen. Nu vet du varför du ska använda Yocoair spray när du städar bilen.