Mycket roligare med snygga gratis etiketter som du hämtat för ditt hemmabryggda vin´s flaskor.

För att kunna skänka ett proffsigt utseende bör du använda attraktiva etiketter åt ditt hemmagjorda vin. Allt som krävs är att du har tillgång till Internet och en färgskrivare för att tillverka helt gratis etiketter. gratis etiketter Snygga proffsiga vinetiketter höjer direkt båda syn- och smakupplevelse. En påtejpad tradig bit maskeringstejp med datumangivelse imponerar inte på dina vänner.

etiketter

I dagsläget när du vet det faktum att det finns snygga gratis etiketter för att hämta på internet behöver du inte vela längre.

Vi föreslår att du tar en titt på urvalet etiketter antingen på gratisetiketter.se, vinetiketter.com eller frellabelmaker.com.

Man kan finna allt från öletiketter med öl-tema till helt vanliga namnetiketter. Extra proffsiga etiketter kan du få genom att tanka ned någon av de mallar som systemen också bjuder på.

Gränsen mellan etiketter från ett tryckeri eller dina gratis etiketter kan vara hårfin. Bortsett från att det är skoj med egna etiketter så skapar de ju ordning bland flaskorna i din vinkällare.

Mycket lättare än man kan tro att fixa egen utformning till sina etiketter.

gratis etiketter har gjort jobbet åt dig. Man behöver ju inte själv ta hand om designen. Du kommer till “dukat bord”. etiketterna är förberedda med fält som ska fyllas i med information om ditt vin. Efter detta är det fritt fram att bestämma färg och välja olika dekorationer för att ge dem dem en personlig “touch”.

När dessa moment är klara är det färdigt för din skrivare. Vill du göra riktigt proffsiga etiketter ska du använda papper som är självhäftande för att skriva ut på.

En billigare variant och den samma som som används på vingårdars flaskor är gummerat papper.
Enklast och förmodligen absolut billigast är att beställa dessa etikettpapper via en av webshopparna allt-fraktfritt , hembryggning eller prisad.

Varja papper har markeringar var det är bäst att skära eller klippa ut etiketterna.

Inget kul att ge bort ditt hemma gjorda vin som present med bara en ful påtejpad lapp vilket vin det är. Besök
Det blir så mycket trevligare för mottagaren att påminnas om vem som har gjort vinet och att det är en personlig present via den hälsning som finns på flaskans etikett.

Det är enkelt att återanvända samma flaskor antingen som har helt nya etiketter eller de äldre.

Det är inga svårigheter att ta bort äldre etiketter från dina vinflaskor. Det är bara att tvätta flaskan och med vatten få bort klistret. Systembolagets- eller över huvud taget köpta vinflaskor har gummerade etiketter som är lätt att få bort. Du vill väl vara stolt över ditt vin och utseendet på flaskorna?

Se till att du inte har en gammal eller rentav helt missvisande etikett. {Hellre än att ta en penna och stryka över det som står skrivet på etiketten så kan man snabbt och lätt lossa den och sätta på en ny.|Det är ingen bra idé att bara ta en penna och stryka över den äldre informationen, bättre att sätta på en ny etikett.|Det ger inget bra intryck att bara ta en spritpenna och skriva över gammal information , bättre klistra på en ny etikett|Det ser inte proffsigt ut att bara sätta på en tejpad lapp med information om vad ditt hemmagjorda vin är.|Stryk inte bara över texten på en gammal etikett utan ta bort och sätt på en ny med korrekt information