Med antibakteriell spray kan du desinficera mer än dina händer

Just nu är det extra viktigt med god en handhygien. Det är ingen ide att köpa handsprit mot corona. Det räcker med en bra handtvål. Du får inte glömma en antibakteriell spray.

Du kan använda en bakteriedödande spray överallt. Men det är inget substitut för handtvätt. Inget hem är komplett utan en bra antiseptisk tvål på handfatet.

Det går inte att helt bakteriesäkra ett hem. Man vet nu att coronaviruset kan överleva i flera dagar på plast. Med en antibakteriell spray har du övertaget.

Få ett bra skydd med bakteriedödande spray

Den bakteriedödande spray ger ett bra grundskydd. Då dör alla virus. Glöm inte att spraya dörrhandtagen.

Tänk dig att du står och gnider in dina händer med desinfektionssprit för att sedan öppna en dörr som en Corona-smittad person just har tagit i. Då har du smittan på händerna igen. Men du känner dig så säker med din desinfektion att du kliar dig lite i ena ögat.

Risken minskar med ytdesinfektion. I offentliga miljöer är det förstås handskar som gäller. Särskilt när det gäller corona.

Handsprit mot virus eller en bra bakteriedödande spray på handtagen

Det är inte säkert att en spray med handsprit kan döda alla virus. Några av våra mest vanliga bakterier och virus överlever handspriten. Med en antibakteriell ytdesinfektion får du ett bättre resultat.

Du dödar alla bakterier med en antibakteriell spray. Du behöver inte gnida med händer och kommer åt precis överallt med sprayen. Den fungerar på ytor som du måste ta i.

handsprit

Gå aldrig ut utan bakteriedödande spray. Produkten torkar snabbt.

Överdriv inte

Folk omkring dig har influensa symtom och du är orolig. Om du har bra produkter hemma så är du skyddad på ett bra sätt. Om du bara får rutin på användandet av antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray så är det ingen fara.
Smittstopp är ett känt varumärke som många väljer att köpa. Sura ut på nätet och köp hem produkten.