Många svenskar upptäcker fördelarna med Grönfri och Prickfri

Mossan försvinner på ett ögonblick så länge du använder rätt produkter. Rengöringsprodukter finns i en uppsjö av olika varianter. Det är företaget Jape som har utvecklat Grönfri och Prickfri.

Grönfri och Prickfri ger dig fler alternativ i kampen mot mossan

Både Grönfri och Prickfri kommer från företaget Jape. Medlet går utmärkt att använda på olika typer av mikrobiell påväxt. Det är Bensaltensid som är det verksamma ämnet i lösningen.

Vissa väljer att blanda mixen med Bensaltensid själv också, men det rekommenderas bara i de fall då du vet vad du gör. Det finns i 50 % blandning. Använd den på säkra ytor.
Du kan spä ut blandningen olika mycket för att få olika mängder. När blandningen är utspädd kostar den mindre per liter.

Om du anlitar firmor spär de ut till ungefär 25 %. En sådan lösning kan man blanda själv med lika delar Bensaltensid (ett annat namn för Bensalkonklorid) och vatten till ungefär halva priset.

tak

Påväxt-Stopp kan också användas i samma syfte. Det är samma medel men till en billigare peng. Variationerna i pris kan vara stora, ibland skiljer det så mycket som 1/5. 20% billigare.

Du spär ut lösningen så att den inte blir för stark. Det ska nämnas att det även finns en 25-procentig lösning som heter Grönfri Proffs som kan fungera mycket bra.

Bättre kan det inte bli

Det är faktiskt så att Prickfri och Grönfri är samma produkt. Verkningsgraden är ändå lite olika. Vissa produkter är mer koncentrerade.

Det är viktigt att rengöra ofta

Tänk inte bara på kostnaden. få bort svartmögel Det är ju meningen att Prickfri ska göra rent. Rengöringen blir enkel.

Oavsett om du köper Grön fri för tak eller för att få fina trädgårdsplattor är det verkligen viktigt med regelbundenhet. Planera din vardag på ett bra sätt. På så sätt kan du hålla rent på taket.

Ett tryggare sätt att städa på helt enkelt

Du får inte lösa med Grönfri och Prickfri.

Så länge som Bensalkonklorid används på rätt sätt så är det inte farligt, men du måste ändå vara försiktig. Skyddsutrustningen behöver inte vara särskilt avancerad. Det är bättre att vara på den säkra sidan.

Ta för vana att använda arbetskläder då du tar bort mossa på tak och rengör omkring ditt hus med produkter som Grön fri för tak och Prickfri. Då är du förberedd.

Taket kan vara halt så tänk på att använda ett par stadiga skor. Detta oavsett vilken årstid det är och när du väljer att ge dig ut för att få bort påväxt som inte ser bra ut på ditt hus.