Lotto.se – spelsveriges mest eftertraktade domän

Lotto.se är en mycket eftertraktad område i Sverige som för närvarande upptas av Lotto Sport Italia som är Italiens största märke för sportkläder och sportskor. I Italien betyder Lotto ”mycket” samt har ingen förhållande till den spelform vi älskar så innerligt här i norr.

Lotto är nämligen i Sverige förknippat med spel och även om ordet härstammar från italienskan så är det idag enormt integrerat i det svenska. Redan sedan 1500-talet har man använt termen Lotto i hasardspelsammanhang. Lotto.se är nämligen ett domännamn många i spelbranschen skulle vilja placera vantarna på, men är nämligen upptaget av det italienska klädmärket.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekämt.

Svenska Spels Lotto introducerades på marknaden 1980. Grundkonceptet är att man skall välja ut 7 akt av totalt 35. Lotto konklusion presenteras i enlighet med traditionen var lördag, men på senare år drar man Lottovinnare även på onsdagar.

När man slår vad på Lotto så kan man bevaka på att också satsa på Joker. När man slår vad dessa två i kombination så har man chans att vinna Drömvinsten som är som en slags Lotto Jackpott, men då måste man hava 7 rätt på sin Lottorad och två på Jokern. Högsta Drömvinsten i Svenska Spels historia delades ut i mars 2010 samt var på 214,6 miljoner kronor.

Sannolikheten att vinna Drömvinsten på Lotto är väldigt låg, det handlar om att man skall vara en på mer än 6 miljoner. Men skam den som låter usla odds stå i ens väg, för vissa vinner ju minsann! Den Internetvane spelar på Oz Lotto i stället där man inte behöver vinna på en lottorad och en lott samtidigt och där vinsterna är betydligt högre (man vinner i AU dollar, företaget är börsnoterat och helt säkert).

Traditionell Lotto är ett antikt spel där man handlar brickor som i förväg har numrerade rutor. Dessa rutor fyller man sedan i med sina egna nummer samt någon design av slumpmetod används för att bedöma vilket resultat Lotto spelet får. Ofta använde man förr kulor som man märkte med akt samt drog upp ur en linne påse.

Den som inte spelar kan inte vinna, det är mycket enkelt. Men alla som spelar vinner inte, långt ifrån. Spelande ger lite extra spänning i vardagen samt det är många som verkligen uppskattar denna krydda, men för några blir spelandet en belastning. Allt fler fastnar i olyckliga spelberoenden (det är en obotlig sjukdom och skall tas på allvar) med social och finansiell misär som följd. Så vinn på Lotto, alternativt inte, men se till att det är själva spänningen som lockar och att du kan låta bliva att satsa om kassan ekar innehållslös. Ett bra förslag är att avgöra för hur mycket pengar man skall lägga på att spela Lotto varje månad samt sedan strikt hålla sig till det. Tilläggas bör att Lotto veckolotto är det säkraste att spela med hänsyn till spelmissbruk. Dom farliga spelen sker i realtid, som Bingo (ja, kanske det farligaste) och enarmade banditer, idag kallas dom vanligen slotmaskiner.

Lotto spelas inte blott i Sverige, men termen är relativt svensk. Den förekommer oxå utrikes men på engelska är termen Lottery mer begagnad.

Man kan rätta lotto raden vid TV4s livesändningar på onsdagar samt lördagar, men också i efterhand på text-tv alternativt på internet. På lotto.se kan man i vilket fall som ogärna vare sig satsa alternativt rätta lottoraden, men är man sugen på nya sportskor så har man kommit rätt.