Lotto resultat varje onsdag och lördag i TV4

Lotto resultat är ett populärt teveprogram ur TV4s tablå. Dragningarna från veckans lottospel sker på lotto lördag kl. 19.55 och onsdag kl. 18.25 då hundratusentals folk sitter beredda med sin kupong i hopp om att vinna på lotto.

Lotto är en mycket populär spelform från Svenska Spel, faktum är att det är Lotto som i kombination med andra nummerspel som Keno, som drar in mest pengar i omsättning av alla spel. Möjligen är det för att lotto är ett enormt kravlöst spel som inte kräver några kunskaper hos spelaren för att bättra hans alternativt hennes odds. Det ska bara enormt mycket tur till för att man ska inbringa en jackpott värd att nämna.

Om man lirar på lotto så kan man ibland samtidigt satsa på Jokern och därmed hava möjlighet att vinna lotto jackpot – alternativt Drömvinsten, som den kallas. Drömvinsten skänker alltid en enskild lirare vinstbelopp på över 75 miljoner kronor. Det är väl snålt när man skall ha både ett lottnummer och en lottorad på samma gång. Därför spelar allt fler på börsnoterade Oz Lotto i US i stället med jättelika jackpottar i AU-dollar.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Vad är det då som gör att så många älskar att spela på lotto? Först samt framförallt finns det egentligen en djup önskan i de flesta av oss att abrupt få en stor antal pengar, utan större insats eller ansträngning. Somliga är mer optimistiska än andra samt många antar att de bär på tur som en fin dag kommer att slå till. Uttrycket ”spelar man inte så vinner man inte” berättigar också många spelares vanor för dem själva och för andra. Att statistiken tydligt meddelar att det är minimal chans att faktiskt vinna något av nog nytta bryr de flesta sig inte om. Kanska skall man som proffspelaren Gert gambell säger: Ge Turen En Chans.

De som slår vad på lotto sedan många år tillbaka har förmodligen strikta regler kring sitt spelande. Antagligen avsätter de en viss belopp per månad som får gå till spel. Eller spelar samma rader varje vecka, år efter år.

Man kan idag gå tillväga på en del annorlunda sätt för att satsa å lotto. Antingen gör man på gammeldags vis och knallar ner till sitt spelombud, beställer en kaffe samt en kaka samt sätter sig på en stol för att i lugn samt lugn och med eftertanke fylla i sin lottorad. Sedan betalar man och går tillbaka och väntar på lotto onsdag resultat alternativt lotto lördag resultat, beroende på vilken veckodag man är på. Denna ritual följs av många svenska, särskilt lite äldre samt bryts inte för mycket i världen.

Internet har betytt mycket. Oz Lotto har satt press på Svenska Spel som en dag bara måste ge mer tillbaka till spelarna. Men framför allt kan man betala framåt i tiden och behöver inte köpa nya lottolappar varje vecka. Mer info: På denna sajten

Den yngre lottospelaren bänkar sig före burken för att fylla i sin lottokupong samt med blott ett litet antal klick är raden inskickad. Charmen i att satsa lotto är utbytt mot effektivitet kring spelandet, vilket passar i dagens stressade by.

Spelstopp infaller vid samma tid var veckan, kl. 17.15 på onsdagar samt 17.45 på lördagar. Spel till lördagens lotto resultat dragning är fortfarande mest populär, men många slår vad oxå till onsdagens lottodragning.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.