Lotto resultat var onsdag samt lördag i TV4

Lotto resultat är ett populärt teveprogram ur TV4s tablå. Dragningarna från veckans lottospel händer på lotto lördag kl. 19.55 samt onsdag kl. 18.25 och hundratusentals folk sitter redo med sin kupong i hopp om att vinna på lotto.

Lotto är en mycket omtyckt spelform från Svenska Spel, realiteten är att det är Lotto som i tillsammans med andra nummerspel som Keno, som drar in mest pengar i omsättning av alla spel. Möjligen är det för att lotto är ett enormt kravlöst spel som inte kräver ett litet antal kunskaper hos spelaren för att bättra hans eller hennes odds. Det ska bara väldigt mycket tur till för att man ska kamma hem en jackpott värd att ange.

Om man lirar på lotto så kan man ibland samtidigt spela på Jokern och därmed hava chans att vinna lotto jackpot – alternativt Drömvinsten, som den kallas. Drömvinsten ger alltid en individuell spelare vinstbelopp på över 75 miljoner kronor. Det är väl snålt när man skall ha både ett lottnummer och en lottorad på samma gång. Därför spelar allt fler på börsnoterade Oz Lotto i US i stället med jättelika jackpottar i AU-dollar.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Vad är det då som gör att så många älskar att spela på lotto? Främst samt främst finns det nog en djupt begär i de flesta av oss att plötsligt få en enorm mängd pengar, utan större prestation eller möda. Vissa är mer optimistiska än andra samt många antar att de bär på tur som en vacker dag kommer att slå till. Uttrycket ”spelar man inte så vinner man inte” berättigar också många spelares vanor för de där själva samt för andra. Att statistiken explicit meddelar att det är knapp chans att faktiskt vinna något av tillräckligt nytta bryr de flesta sig inte om. Kanska skall man som proffspelaren Gert gambell säger: Ge Turen En Chans.

De som spelar på lotto sedan många år tillbaka har förmodligen strikta regler kring sitt spelande. Kanske avsätter de en viss belopp per månad som får gå till spel. Eller spelar samma rader varje vecka, år efter år.

Man kan idag gå tillväga på en del annorlunda sätt för att satsa å lotto. Antingen gör man på gammeldags vis och knallar ner till sitt spelombud, beställer en fika och en kaka och sätter sig på en stol för att i lugn och ro samt med begrundan fylla i sin lottorad. Sedan betalar man samt går hem och väntar på lotto onsdag resultat eller lotto lördag resultat, avhängig på vilken veckodag man befinner sig på. Denna ritual följs av många svenska, särskilt lite äldre och bryts inte för mycket i världen.

Internet har betytt mycket. Oz Lotto har satt press på Svenska Spel som en dag bara måste ge mer tillbaka till spelarna. Men framför allt kan man betala framåt i tiden och behöver inte köpa nya lottolappar varje vecka.

Den yngre lottospelaren bänkar sig före datorn för att fylla i sin lottokupong och med blott ett litet antal klick är raden inskickad. Charmen i att satsa lotto är utbytt mot effektivitet runt spelandet, vilket matchar i dagens stressade by.

Spelstopp infaller vid samma tid var veckan, kl. 17.15 på onsdagar samt 17.45 på lördagar. Spel till lördagens lotto resultat dragning är ännu mest populär, men många spelar också till onsdagens lottodragning.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.