Lotto onsdag resultat presenteras kl.

Lotto onsdag resultat presentation har inte varit en självklarhet lika länge som lördagarnas lottopresentation. Lotto från Svenska Spel såg dagens belysning år 1980 samt då var det dragning endast på lördagar, en hävd som fortsätter än idag. När Lotto sedan blev så omåttligt populärt som det är idag så krävdes dragningar ett par gånger i veckan, samt det var så Lotto onsdag resultat kom till.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lotto är ihop med några andra nummerspel Svenska Spels kassako money maker med miljarder kronor i statlig avans vart år. Spelet är lätt och lockar därmed många att satsa, samtidigt som det blir en aning av ett event att varje vecka få bänka sig vid TV-apparat:n för att se om denna veckas lottorad möjligen ger en den där drömvinsten.

Drömvinsten introducerades som en del av Lotto år 2005 och har som mest gett en enskild vinnare 215 miljoner kronor. Det är när man har alla rätt på sin lottorad i kombination med rätt på Jokern som man har chans att vinna Drömvinsten, men vinstsumman kan variera stort, det är långt ifrån varje vecka som det ligger 215 miljoner i potten. Tvärtom kan den vara låg. Därför väljer allt fler att spela på börsnoterade Oz Lotto i Australien – via internet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto är väldigt lätt att lära sig samt kanske är det på grund av detta som spel lockar så många lirare. Man väljer ut sju nummer emellan 1-35 samt har större möjlighet att vinna stora summor ju fler rätt man har på dragningen. Dragningen sker på onsdagar i direktsänd TV kl. 18.25 och tar ca 5 minuter. Satsar man några slantar på Jokern i anknytning med sin lottorad så har man därjämte chans att vinna Drömvinsten.

Många människor gör veckans lottorad till ett event, medan andra blott kryssar i någon rad alltemellanåt, för att andan plötsligt faller på, eller för att man får något ”tecken” på att man kanske har särskild tur för tillfället. Särskilt utrikes fungerar spelande ofta på det viset. Skulle någon finna en fyrklöver i gräset alternativt en hundring på marken så knatar de raka vägen till det lokala spelombudet för att fylla i en lottorad.

Att satsa på lotto och vinna ett litet antal småsummor alltemellanåt är ett festligt inslag i vardagen för många folk, men det kan också förvandlas till ett avhängig som långsam men absolut tar upp mer och mer av ens tid, ekonomi och bävan. Spelberoende är mycket vanligare än man tror i dagens Sverige samt mörkertalt är stort. Drabbas man av spelmissbruk så finns det inte lika allmän assistans att få som det finns för andra missbrukargrupper som alkoholister, narkomaner eller till samt med sexmissbrukare. För alla dessa typer finns det oxå hjälpprogram på arbetsplatser, men spelmissbrukaren står ensam och kvarlämnad när det har gått för långt. Det är en psykiskt sjukdom som kan drabba vem som helst. Dock är lotto nästan aldrig orsaken, det brukar vara spel i realtid som bingo och spelautomater.

Man kan satsa för nästan hur lite alternativt mycket pengar man vill samt det är ett hett förslag att hålla spelkostnaderna betryckt. Många folk behöver ha gränser för sitt spelande, att man t ex blott selar för toppen 100 kronor per vecka. På Oz Lotto räcker 4 rader per vecka mer än väl för både spänning och nöje, lägre kostnad och drömvinster varje vecka.

Den traditionella metoden för att fylla i sin lottorad är att besöka sitt lokala spelombud, anskaffa en kupong samt fylla i sina rader med en vanlig penna. Denna metod används fortfarande, många tycker att proceduren är en del av nöjet. Spelandet på internet har dock exploderat de senaste åren samt merparten av de lottorader som registreras görs online.

Efter ifyllandet av sin lottorad väntar man hårt till lotto onsdag resultaten presenteras i TV4.