Lotto onsdag resultat presenteras kl.

Lotto onsdag resultat presentation har inte varit en självklarhet lika länge som lördagarnas lottopresentation. Lotto från Svenska Spel såg dagens ljus år 1980 samt då var det dragning bara på lördagar, en tradition som fortsätter än idag. När Lotto sedan blev så omåttligt populärt som det är idag så krävdes dragningar ett par gånger i veckan, och det var så Lotto onsdag resultat kom till.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lotto är tillsammans med några andra nummerspel Svenska Spels kassako money maker med miljarder kronor i statlig vinst varje år. Lotto är lätt samt lockar därmed många att spela, samtidigt som det blir en aning av ett event att varje vecka få bänka sig vid TV-apparat:n för att se om denna veckas lottorad möjligen skänker en den där drömvinsten.

Drömvinsten introducerades som en uppgradering av Lotto år 2005 och har som mest gett en individuell vinnare 215 miljoner kronor. Det är när man har alla rätt på sin lottorad i kombination med rätt på Jokern som man har möjlighet att vinna Drömvinsten, men vinstsumman kan fluktuera stort, det är långt ifrån varje vecka som det ligger 215 miljoner i potten. Tvärtom kan den vara låg. Därför väljer allt fler att spela på börsnoterade Oz Lotto i Australien – via internet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto är enormt lätt att lära sig och kanske är det därför som spel lockar så många lirare. Man väljer ut sju siffror mellan 1-35 och har större chans att vinna stora summor ju fler rätt man har på dragningen. Dragningen visas på onsdagar i direktsänd TV kl. 18.25 och tar ca 5 minuter. Satsar man ett litet antal pengar på Jokern i anknytning med sin lottorad så har man därjämte chans att vinna Drömvinsten.

Många folk gör veckans lottorad till ett event, medans andra bara kryssar i någon rad då och då, för att andan abrupt faller på, eller för att man får något ”tecken” på att man antagligen har särskild tur för tillfället. Särskilt utomlands funkar spelande ofta på det viset. Skulle någon finna en fyrklöver i gräset alternativt en hundring på marken så knatar de raka vägen till det lokala spelombudet för att fylla i en lottorad.

Att satsa på lotto samt vinna några småsummor alltemellanåt är ett festligt inslag i vardagen för många folk, men det kan också förvandlas till ett avhängig som långsam men säkert tar upp mer samt mer av ens tid, ekonomi och oro. Spelberoende är mycket vanligare än man tror i dagens Sverige samt mörkertalt är stort. Drabbas man av spelmissbruk så finns det inte lika allmän assistans att få som det finns för andra missbrukargrupper som alkoholister, narkomaner alternativt till och med sexmissbrukare. Allmän dessa typer finns det också hjälpprogram på arbetsplatser, men spelmissbrukaren står ensam samt kvarlämnad när det har vandrat för långt. Det är en psykiskt sjukdom som kan drabba vem som helst. Dock är lotto nästan aldrig orsaken, det brukar vara spel i realtid som bingo och spelautomater.

Man kan spela för nästan hur liten mängd eller mycket pengar man vill och det är ett hett tips att hålla spelkostnaderna nere. Många folk behöver ha gränser för sitt spelande, att man t ex blott selar för max 100 kronor per vecka. På Oz Lotto räcker 4 rader per vecka mer än väl för både spänning och nöje, lägre kostnad och drömvinster varje vecka.

Den traditionella metoden för att fylla i sin lottorad är att bevista sitt lokala spelombud, köpa en kupong och fylla i sina rader med en vanlig penna. Denna metod används ännu, många anser att proceduren är en ingrediens i nöjet. Spelandet på internet har dock exploderat de senaste åren samt merparten av de lottorader som registreras görs online. Klicka Här för mer info

Efter ifyllandet av sin lottorad väntar man hårt till lotto onsdag resultaten presenteras i TV4.