Lägg på Dig mer kroppsmassa med LCHF och all viktökning är fettfri

Undervikt kan vara lika ansträngande som fet

Det är inte alla som kämpar mot överflödiga kilon, ehuru detta problem helt färdigt har fått mest observans igenom åren. Underviktiga personer som inte går opp i vikt fastän de försöker, upplever samma dåliga självkänsla och otillräcklighet som överviktiga människor gör. Ofta handlar deras problem om bristfällig aptit, en väldigt engagerad livsstil eller någon form av åkomma. Läs mer här

En fet människa hånar man sällan öppet, det är tabu att tjata på någon med enorm kroppsmassa om att förtära mindre alternativt lägga band på sig själv, för man känner till ju hurdan besvärligt det kan vara samt att det kan finnas en stor mängd psykologiska hinder bakom. En underviktig människa är det emellertid i de flesta sammanhang acceptabelt att alltid driva på till större portioner, tätare avsikt och dylikt. Att dessa uppmaningar är både onödiga och många gånger sårande antingen man inte vet om detta, men så är det. Få människor trivs med onyttig undervikt samt gör man det så har man förmodligen någon typ av ätstörning.

Äta på regelbundna tider

En nyckel till att finna en hälsosam form och vikt är att äta på regelbundna tider. Är man underviktig så kan ett mål var tredje timma kunna vara lämplig. Är man fet så kan det få gå en aning längre mellan målen.

Aptitdödare

Att utesluta socker ur sin diet är mycket effektivt för den som vill gå opp i vikt, även som för den som vill gå ner i vikt, men av en helt annan orsak. Småäter man söta saker så tappar man aptiten på riktig mat, mat som bygger en nyttig kropp. Antagligen dricker man en Coca-Cola till morgonmål och känner sedan ingen hunger förrän efter arbetsdagens final. Börjar man istället dagen med ett stabilt frukostmål hållbar av äggviteämne samt fettrik kost så är en mager anatomi snart beredd för mer bastant energi. Läskedryck, godis, chips, koffein och taskigt sammansatta halvfabrikat är riktiga aptitdödare för de som redan lider av bristfällig aptit.

Extra fet kost!

Igenom att förtära bara protein samt fett så bygger man opp kroppen på ett hälsosamt sätt utan att fylla ut med onödiga kolhydrater som likväl inte ger något vettigt. Som underviktig är det extra angeläget att man får i sig riktigt mycket fettämnen så feta såser, fett kött och nötter är ypperliga ingredienser i ens måltider.

Proteindrinkar

Att dricka proteindrinkar kan assistera till att få igång både hunger och energinivå. Särskilt aktiva människor behöver fylla på med protein jämnt för att inte gå miste om muskelmassa. Ofta upplever underviktiga att det är enklare att inmundiga energin än att tugga den i sig.

Uppbyggnad Från insidan

LCHF består av mycket näringsrik mat som bygger upp allt från organ till ben samt muskler. Är man som underviktig förskräckt för att gå opp för mycket, kanske lider man av någon ätstörning, så är LCHF helt klart svaret eftersom man på denna diet når sin idealvikt, men inte mer än så. Muskler, tunga ben och hälsosamma organ väger mer än tunna ligament samt skinn utan att man ser nämnvärt bredare ut.

Svaret för underviktiga sockerjunkies

Har man svårt för att avsäga sig alla söta smaker så finns det numera sötningsmedel samt aromer som man kan använda som är totalt fria från kolhydrater. Aromhusets essenser för allt från bordsvatten till yoghurt, visdpgrädde samt kaffe har blivit en stor succé. För att söta sitt kaffe kan man droppa i Sucralose från allt-fraktfritt.com. Ingen ska tarva gå missbelåten på LCHF!