Kryddad vatten, lite näringsmässiga fakta

Den ökade efterfrågan på kryddat kolsyrat mineralvatten innehar varit rätt så fantastisk, den ökade efterfrågan beror självfallet partiell därför satsningen på en “friskare livsstil” och den misstro som många har för kranvatten.

Kryddad vatten – de näringsmässiga fakta med efterfrågan på den sundare livsstil som promenerar hand i labb med det ökade intresset för vad vi egentligen äter och dricker, de “näringsmässiga fakta” som finns på etiketterna utav livsmedel och drycker granskas som aldrig tidigare.

Men som du kan föreställa dej, utan att forcera i dig något av olika smaksatta vatten som vi dricker, är det rätt så mycket att rapportera om.

Men tillverkarna vrider och vänder på märkningsreglerna som tillverkar att man missar många av detaljerna i vad som är i drycken på etiketten samt lite är det vad folk förväntar sej att se, även om de inte fullt ut förstår vad det hela innebära.

Ett utav de mest anmärkningsvärda exemplen är antagligen Coca Cola med sitt budskap att en burk Coca Cola har lika mycket socker som ett analog bägare med apelsinjuice (cirka 10 bitar socker).

Att efter att Coca Cola saknar allt vad vitaminer och mineraler som finns i fruktjuice väljer de att ej ange något om.

Om man nu anser att 10 bitar socker låter mycket – vilket det är – så kolla vad en Milkshake på MacDonalds består av, motsvarande 16 bitar socker utav kolhydrater!

Flera och fler inser vådan av att stoppa i sej en massa extra socker.

Läskedryckstillverkarna lanserar då istället lightdrycker som istället består av sötningsmedel utav tveksamma hälsoskäl.

Smaksatt bubbelvatten, vinner mer och mer terräng som ersättare av de vanliga läskedryckerna. Man kan smaksätta själv, både köpt och hemkolsyrat vatten: http://allt-fraktfritt.com/aromer-for-bordsvatten-67/

Här i Sverige borde vi skatta oss speciellt lyckliga där vårt vanliga kranvatten kan vara renare än de flaskor med vatten som finns att köpa i livsmedelshallarna.

Smaksatt vatten – ett hälsosammare alternativ samt med kravet på en sundare livsstil går det ökade intresset för vad vi egentligen äter samt dricker.

Konsumenter kollar alltmer sin mat och dryckesval baserade på näringsinnehåll samt den näringsmässiga informationen på etiketterna som aldrig förr.

Konsumenter är oxå mer medvetna om vikten utav vattentillförsel som en del av en nyttig livsstil.

Att hålla anatomin väl hydrerad förbättrar energinivåer, stöder till att spola toxiner från ditt system, och stöder till att hålla huden så den ser mer ungdomlig ut.

Vatten, i antonym till traditionella kolsyrade drycker, juice, fika etc är kalori utan samt innehar inga negativa egenskaper, men låt oss vara helt ärliga, det kan vara lite tråkigt.

Vatten som smaksatts med sockerfria aromer offererar alla fördelarna med fräscht vatten men med extra fördel för att det smakar bra, och med så flera spännande och spännande smaker som är att få idag finns det alltid någon smak som kan tilfresställa också den mest blaserade utav provsmakare.

God smak, inga kalorier är ett självklart alternativ för den hälsomedvetna konsumenten.


Bordsvatteninfo.