Koncentrerad Bensalkonklorid biter på det mesta!

Mossan ska bort, det är du säker på, men ska du köpa en färdig produkt som Grön fri eller borde du satsa på Bensalkonklorid och själv spä ut för rätt styrka? Sortimentet är stort.

fri

Val av underlag styr om du ska välja Bensaltensid eller Bensalkonklorid. Grönfri Proffs är inte dyrt men om du har ett stort tak kanske du ändå vill jobba direkt med ingrediensen som gör jobbet.

Bensalkonklorid och Bensaltensid är verksamma mot mossa

När du ser på medel som Grönfri, Prickfri, Påväxtstopp och Fulstopp ska du veta att de har en sak gemensamt. De har nämligen ingrediensen Bensalkonklorid som fungerar som aktiv ingrediens mot påväxt. Nu vet du hur det fungerar.

Medel som Bensaltensid eller Bensalkonklorid kan användas på trädgårdsplattor också.

Tänk på att medlet även fungerar mot exempelvis mögel

Skälen är många till att använda rengöringsprodukter av den här karaktären. Det är bra produkter helt enkelt. Din hälsa tjänar på det på lång sikt.

De här medlem är för det mesta gjorda för att använda utomhus för att få bort mossa på taket eller i trädgården. Möbler som man har ute kan också drabbas av mögel.

Köp BENSALTENSID och spä ut själv för att spara pengar

Bensalkonklorid kan användas av de flesta. ta bort mossa Det ska spädas ut 32 gånger. Adjöss till alla mögelsporer. Vädrets makter tar hand om det hela därefter.

Om du gör detta kommer du att ha en Biocid som verkar rengörande och som dessutom kan få bukt med annars svårutrotade svarta prickar. Takplattorna blir som nya.

Läs instruktionerna innan du drar igång. Medlet är mycket starkt blandat.

Tänk på att använda rätt skyddsutrustning. Med en högtrycksspruta kan du göra rent på taket.