Kolla på lotto lördag resultat i TV4

Lotto lördag resultat presenteras i kanal fyra emellan kl 19.55-20.00. Lördag har varit lottos dragningsdag ända sedan starten 1980 så det är en redan inpräntad tradition bland lottospelare. Nuförtiden dras veckans lottovinnare även på onsdagar samt i anknytning med lottodragningen utser man oxå veckans Jokervinnare.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lördag är mångas favoritveckodag och det finns ett flera anledningar till detta. Oftast är man fri på lördagen samt söndagen vilket innebära att lördagen är den endaste dagen i veckan som man både kan vakna med sinnesro samt lägga sig på kvällen utan jobbångest inför morgondagen. De flesta familjer festar till det med aptitlig mat samt lördagsgodis och hittar inte sällan på tillägg roliga saker att göra samt för en fullkomlig del ingår där lotto lördag resultat. Strax före man slår på kvällens film, eller gör sig beredd för bjudning så kollar man under fem rappa samt dramatisk minuter på veckans lottoresultat. Antagligen får man en extra anledning att fira?

Lottoresultaten för veckan presenteras som sagt även på onsdagar nu för tiden, antagligen är det också därför man ofta kallar onsdagen för ”lillördag”. Onsdag ligger mitt i arbetsveckan samt brukar kunna kännas seg och tunga. Det är på grund av detta bra att ha ett islag som piggar upp, något man kan se fram gentemot under dagen. Lotto onsdag är en briljant idé!

Lotto lördag resultat är numer en vana med djupa rötter i det svenska folkhemmet. Ofta lirar man sig ihop med någon i familjen alternativt med kompisar, att dela spelglädjen skänker så mycket mer än om man bara lirar för sig själv.

Lotto är en av många produkter hos det statligt ägda spelbolaget Svenska Spel. I Sverige har staten monopol på allt spelande så vilket gör att Svenska Spel har enormt enorm omsättning. Man kan självklart oxå spela på utländska sajter, men vill man spela lotto och få vara med på spänningen när lotto lördag resultat presenteras så är det Svenska Spels Lotto man får hålla sig till. Spelar man på Oz Lotto (med dess större vinster) får man vänta på epost med sitt resultat eller titta på deras sajt i Australien.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis – blir det vinst så blir Du ekonomiskt oberoende.

Vad är då lotto? Vad går det ut på? Ja, när man lirar på lotto så väljer man ut sju av 35 nummer i en rad. Varje nummer presenteras för sig så om man skall vinna måste alla siffrorna både stämma och anlända i rätt ordning. Det bästa resultatet får man givetvis med sju rätt, men ofta blir det utdelning också vid sex och fem rätt. Samtidigt som man spelar på Lotto kan man oxå satsa på Joker, som är ett tilläggsspel. Jokern presenteras samtidigt som lotto på lördagar samt onsdagar och slår vad man Joker och Lotto samtidigt har man möjlighet att svischa Sveriges största vinst – Drömvinsten.

När lottoresultaten presenteras på lördagen så går det ganska fort, hela programmet med dragningen är över på fem minuter, men likväl är dessa fem minuter för många en angelägen fraktion lördagen samt en tag laddad med spänning samt förväntning.