Kolla på lotto lördag resultat i TV4

Lotto lördag lottorad presenteras i TV-kanal fyra emellan kl 19.55-20.00. Lördag har varit lottos dragningsdag ända sedan starten 1980 så det är en väl inpräntad hävd bland lottospelare. Nuförtiden dras veckans lottovinnare även på onsdagar samt i samband med lottodragningen utser man också veckans Jokervinnare.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lördag är mångas favoritveckodag samt det finns ett flera anledningar till detta. Mestadels är man fri på lördagen och söndagen vilket innebär att lördagen är den endaste dagen i veckan som man både kan vakna med sinnesro och placera sig på kvällen utan jobbångest inför morgondagen. De flesta familjer festar till det med god mat och lördagsgodis och hittar inte sällan på tillägg roliga saker att göra samt för en fullkomlig del ingår där lotto lördag konklusion. Strax före man slår på kvällens filmrulle, alternativt gör sig beredd för fest så tittar man under fem rappa och spännande minuter på veckans lottoresultat. Kanske får man en extra anledning att fira?

Lottoresultaten för veckan presenteras som sagt även på onsdagar nu för tiden, antagligen är det också därför man ofta kallar onsdagen för ”lillördag”. Onsdag ligger mitt i arbetsveckan samt brukar kunna kännas seg samt krävande. Det är därför bra att hava ett islag som piggar upp, något man kan se fram emot under dagen. Lotto onsdag är en briljant anledning!

Lotto lördag resultat är numer en vana med djupa rötter i det svenska folkhemmet. Ofta spelar man sig ihop med någon i familjen alternativt med kompisar, att dela spelglädjen skänker så mycket mer än om man bara slår vad för sig själv.

Lotto är en av många produkter hos det statligt ägda spelbolaget Svenska Spel. I Sverige har staten monopol på allt spelande så vilket gör att Svenska Spel har väldigt stor omsättning. Man kan förstås oxå satsa på utländska sajter, men vill man satsa lotto samt få deltaga på spänningen när lotto lördag resultat presenteras så är det Svenska Spels Lotto man får hålla sig till. Spelar man på Oz Lotto (med dess större vinster) får man vänta på epost med sitt resultat eller titta på deras sajt i Australien.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis – blir det vinst så blir Du ekonomiskt oberoende.

Vad är då lotto? Vad går det ut på? Ja, när man spelar på lotto så väljer man ut sju av 35 siffror i en rad. Varje siffra presenteras för sig så om man skall vinna måste alla siffrorna både klaffa och komma i rätt ordning. Det bästa resultatet får man givetvis med sju rätt, men ofta blir det utdelning oxå vid sex samt fem rätt. Samtidigt som man slår vad på Lotto kan man oxå satsa på Joker, som är ett tilläggsspel. Jokern presenteras samtidigt som lotto på lördagar och onsdagar och slår vad man Joker samt Lotto samtidigt har man chans att svischa Sveriges största vinst – Drömvinsten. Klicka Här för mer info

När lottoresultaten presenteras på lördagen så går det ganska fort, hela programmet med dragningen är över på fem minuter, men likväl är dessa fem minuter för många en viktig del av lördagen samt en stund laddad med spänning samt förväntning.