Kolla på lotto lördag resultat i TV4

Lotto lördag resultat presenteras i TV-kanal fyra mellan kl 19.55-20.00. Lördag har varit lottos dragningsdag ända sedan starten 1980 så det är en redan inpräntad hävd bland lottospelare. Nuförtiden dras veckans lottovinnare även på onsdagar samt i samband med lottodragningen utser man oxå veckans Jokervinnare.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lördag är mångas favoritveckodag samt det finns ett flertal anledningar till detta. Mestadels är man fri på lördagen och söndagen vilket innebära att lördagen är den enda dagen i veckan som man både kan vakna med sinnesro samt placera sig på kvällen utan jobbångest före morgondagen. De flesta familjer festar till det med aptitlig mat samt lördagsgodis samt hittar inte sällan på extra roliga saker att göra samt för en hel del ingår där lotto lördag konklusion. Innan man slår på kvällens film, eller gör sig beredd för bjudning så tittar man under fem snabba och dramatisk minuter på veckans lottoresultat. Kanske får man en extra anledning att celebrera?

Lottoresultaten för veckan presenteras som sagt även på onsdagar nu för tiden, kanske är det också därför man ofta kallar onsdagen för ”lillördag”. Onsdag ligger mitt i arbetsveckan och brukar kunna kännas seg samt tunga. Det är på grund av detta bra att hava ett islag som piggar opp, något man kan se fram emot under dagen. Lotto onsdag är en strålande idé!

Lotto lördag resultat är numer en vana med djupa rötter i det svenska folkhemmet. Ofta lirar man sig ihop med någon i familjen alternativt med vänner, att dela spelglädjen skänker så mycket mer än om man blott slår vad för sig själv.

Lotto är en av många produkter hos det statligt ägda spelbolaget Svenska Spel. I Sverige har staten monopol på allt spelande så vilket gör att Svenska Spel har väldigt stor omsättning. Man kan självklart också satsa på utländska sajter, men vill man spela lotto samt få vara med på spänningen när lotto lördag resultat presenteras så är det Svenska Spels Lotto man får hålla sig till. Spelar man på Oz Lotto (med dess större vinster) får man vänta på epost med sitt resultat eller titta på deras sajt i Australien.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis – blir det vinst så blir Du ekonomiskt oberoende.

Vad är då lotto? Vad går det ut på? Jo, när man lirar på lotto så väljer man ut sju av 35 siffror i en rad. Var siffra presenteras enskilt så om man ska vinna måste alla siffrorna både klaffa och anlända i rätt följd. Det bästa resultatet får man givetvis med sju rätt, men ofta blir det utdelning också vid sex samt fem rätt. Samtidigt som man spelar på Lotto kan man oxå satsa på Joker, som är ett tilläggsspel. Jokern presenteras samtidigt som lotto på lördagar och onsdagar samt spelar man Joker samt Lotto samtidigt har man möjlighet att vina Sveriges största avans – Drömvinsten.

När lottoresultaten presenteras på lördagen så går det ganska fort, hela programmet med dragningen är över på fem minuter, men ändå är dessa fem minuter för många en angelägen del av lördagen samt en tag laddad med spänning och förväntning. Mer info: På denna sajten