Kolla lottoraden lördag i direktsänd dragning

Lottoraden lördag har presenterats i TV4 ända sedan Lottos start 1980. Denna omåttligt populära spelform är den största inkomstkällan för Svenska Spel med miljarder kronor i omsättning varje år. Andra enkla nummerspel som Keno räknas självklart in i den slutsatsen.

Lotto är ett av de enklaste spelen man kan spela, därpå efter skraplotter. Man fyller i en kupong med sju siffror som skall komma i rätt följd för att ge avans. Man kan kombinera sin lottorad med att tippa på Jokern och då ha möjlighet att vinna Drömvinsten som är en sorts lotto jackpot och alltid är på minst 75 miljoner kronor. Drömvinsten är ett idé från Svenska Spel om har funnits sedan 2005 och har som mest get en enskild spelare 214 miljoner kronor.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Att satsa på lotto är en helig hävd för vissa och en sällan förekommande spontan impuls för andra oxå finns det de som slår vad antagligen varannan vecka, alternativt en kupong per månad. Hur ofta man slår vad och vad man har för rutiner kring spelandet varierar gaska kraftigt, men allt fler som gillar spel lirar allt mer samt ofta. Att satsa lotto är hur enkelt som helst, nästan lika lätt som att skrapa en skraplott.

Lottoraden i TV-4 tittar man på lördag kl. 19.55 eller på onsdag kl. 18.25. Dragningen av lotto resultat tar ca 5 minuter och skulle man missa den går det att finna resultatet på både nätet och text-TV.

Spelande på internet växer samt allt fler går över till att fylla i sin lottorad online. Hängivna lottospelare menar emellertid att halva poängen med att satsa går bort när man gör det virtuellt. Att gå till sitt spelombud samt fylla i sina valda siffror på en papperslapp betyder något för riten. Många slår vad oxå precis före slussarna stängs för inlämning och stannar kvar och dricker en kopp fika hos spelombudet tills det är dags för dragningen av lottoraden lördag alternativt onsdag. Särskilt bland äldre personer som lever ensamma är denna metod vanlig.

Om man i allmänhet är glad för att spela lotto, alternativt vilken annan spelform som helst som hästar, sport, skraplotter, casino eller slotmaskiner, så är det ett viktigt förslag att från början bestämma hur mycket pengar som får spenderas på spelande varje vecka eller månad. Spelmissbruk är ett samhällsproblem som exploderat i takt med att spelen blivit mer lättillgängliga. Spelberoende blir man inte över en natt utan ett problem som smyger sig på en. Det drabbar människor i alla samhällsskikt, allt från de rikaste rika till de mest fattiga. När man spelat dän alla sina pengar börjar man låna till höger och vänster och hela tiden berättigar man sitt lånande med att det är sista spelet, nu kommer den stora vinsten!


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Sett till statistiken är det extremt låga odds för att man ska bliva miljonär på lottospel, så det innefattar att hålla sitt spelande på en sund nivå samt med realistisk attityd. Lottospel skall vara ett nöje, inte ett sätt att blir burgen. Svenska Spel skall man hoppa över för ibland är det bara struntvinster. Bättre då att spela på börsnoterade Oz Lotto i AU via nätet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt. Klicka Här för mer info

Lottoraden lördag kan man spela på fram till kl. 17.45 samma dag som dragningen händer.